Tíz hasznos statisztika az FC Rostov-Manchester United EL meccshez


10. A Manchester United még soha nem kapott ki Oroszországban (1-3-0) és favoritnak számít ezen a találkozón 1.75

9. A United 4-0-s összesítéssel búcsúztatta a St. Etienne-t az előző körben és a legutóbbi négy Európa Liga meccsén még gólt sem kapott. Egy kapott gól nélküli vendéggyőzelem nagy lépés lenne a továbbjutás szempontjából az angoloknak 2.55.

8. Zlatan Ibrahimovic már öt találatnál jár az Európa Liga aktuális kiírásában és az ő góljára van a legnagyobb esély 2.33.

7. A Rostov 24 kapuralövést produkált a Saparta Parha ellen hazai pályán, még az előző körben. A MU biztos nem enged majd ennyit és az sem túl valószínű, hogy a hazai csapat mindkét félidőben gólt szerez 8.00.

6. A United megnyerte a legutóbbi három idegenbeli meccsét (minden sorozatot beleszámítva) és összesen hét gólt rúgott, miközben csak egyet kapott. Egy 2-0-s MU győzelem benne van a pakliban 8.00.


5. Dmitri Poloz a Rostov legjobb gólvágója: már hétszer volt eredményes az Európa Ligában. Ehhez képest elég magas odds van arra, hogy betalál 5.10.

4. A MU mellett csak a Shakhtar Donnyeck és a Schalke tudott lehozni öt kapott gól nélküli EL meccset. Egy 0-0-s végeredményt sem lehet teljesen kizárni 7.50.

3. A United hat meccses győzelmi szériájának a Bournemouth vetett véget a múlt hétvégén (1-1). Egy iksz most is előfordulhat 3.65.

2. A Rostov összesen 11 gólt szerzett a legutóbbi három tétmeccsén, de most egynek is örülnének 1.75

1. Múlt pénteken a Rostov 6-0-ra nyert bajnokin a Tom Tomsk ellen és Sardar Azmoun duplázott. A csatár igen jó formában van, ugyanis a legutóbbi 10 meccsén 7 gólt szerzett 5.10.