Tíz hasznos statisztika az Everton-Wolfsburg meccshez


10. Az Everton hétvégi, 2-0-s sikere a West Brom ellen volt az első győzelmük négy forduló után.  A hazai csapat győzelme 1.97-szeresen fizet.

9. A szombati nyertes bajnoki volt az első olyan meccs, ahol az Evereton nem kapott gólt. Az ezt megelőző három tétmeccsen összesen 10-et kaptak a liverpooli kékek; és igen szép pénz ütheti markunkat (7.50), ha a Wolfsburg góljainak száma több lesz, mint 2.5.

8. Steven Naismith már három gólnál jár az Everton színeiben, az előző szezonban kilencig jutott. 7.00-szeres pénzt ér, ha a skót válogatott támadó talál be elsőként.

7. A Wolfsburg még nyeretlen a szezonabn (három iksz és egy vereség), tehát nem véletlenül van több, mint háromszoros szorzó a véndéggyőzelemre 3.75.

6. Az Everton négy legutóbbi meccsén csupán egyszer nem talált a hálóba, és több mint másfélszeres pénzt ér, ha most is gólt szereznek 1.64.

Így verte 4-0-ra az Everton a cseh Sigma Olomouc csapatát az EL 2009/10-es szezonjának első csoportmeccsén:

5. Ivica Olic két rúgott eddig a szezonban a Wolfsburg színeiben, a horvát támadó újabb találatával mi is jól járnánk 3.55.

4. Az Everton utoljára a 2009/10-es szezonban volt érdekelt európai kupában. Akkor három győzelemmel és ugyanennyi vereséggel jutottak tovább a csoportból. Több, mint háromszoros pénzt ér, ha ma leikszelnek 3.30.

3. Steven Pienaar volt az Everton házi gólkirálya az EL-ben, 2009/10-ben. Esetleges gólja most 6.00-szoros pénzt ér.

2. Romelu Lukaku 2,5-es kapuralövési átlaggal rendelkezik a PL aktuális szezonjában, de csak egy gólt szerzett eddig. Ha ma mesterhármast lő, az busásan megtérül 34.00.

1. A Wolfsburg átlagban 6,7 kapura tartó lövést produkált meccsenként ebben a Bundesliga szezonban, míg az Everton mutatója kereken négy lövés meccsenként. A wolfsburgi győzelem hendikeppel (0-1) 7.50-szeres szorzón pörög.