Tíz hasznos statisztika az Everton-Dinamo Kijev meccshez


10. Most lesz az első alkalom, hogy az Everton és a Dinamo Kijev megmérkőzik egymással. A liverpooli klub eddig csak egy ukrán csapattal került szembe: még 2007-ben 1-1-et játszottak otthon a Metalist Harkiv ellen. Az iksz most elég jó áron van 3.30.

9. Az Everton nyolc EL meccsből ötöt megnyert és csak egyet veszített el otthon. A hazai győzelem így is kétséges 2.20.

8. Roberto Martinez fiai a Young Boys ellen jutottak tovább 7-2-es összesítéssel. A legjobb 32 csapat közül az Everton lőtte a legtöbb gólt; jól járunk ha csütörtökön 3,5 fölött termelnek majd 13.00.

7. A Kijev az egész szezonban csak két meccset veszített, bár ez a kettő pont az Európa Ligában történt (az Aalborg és a Guingamp ellen). Hármas szorzó fölött van a vendéggyőzelem 3.30

6. A vendégcsapat megnyerte legutóbbi kilenc meccsét és ebből ötöt kapott gól nélkül hozott le. Szépen hoz a konyhára, ha most is így nyernek 5.60.

Everton-Metalist Harkiv 1-1; 2007: 

5. Romelu Lukaku már hat gólt rúgott az EL-ben, ebből ötöt a Young Boys-nak lőtt még az előző körben. Magas odds van arra, hogy a belga lövi majd az első gólt 5.75.

4. Az Everton legutóbbi kilenc meccsén öt alkalommal maradt gólképtelen és kétszer egymás után veszített 2-0-ra. Egy harmadik, ugyanilyen arányú vereség elég jól fizet 16.00.

3. Andriy Yarmolenko három góljával a legerdményesebb kijevi játékos az EL-ben. A játékos eltiltás miatt nem léphet pályára, lehet emiatt a Dinamo gólképtelen lesz, ami egyébként fogadási szempontból nem is olyan nagy baj 2.70

2. A Dinamo Kijev legutóbbi kilenc meccsén rendre elsőként talált be. Vajon ez a Goodison Parkban is így lesz? 2.08

1. A vendégek átlagosan tizennégyszer lőnek kapura európai kupameccsen, míg az Everton mutatója 10,75 ebben. Ennek ellenére a hazai csapat egy góllal többet szerzett eddig (17) mint aktuális ellenfele (16). Majd' tízszeres pénzt ér egy 2-1-es Everton győzelem 9.50.