Tíz hasznos statisztika az Anderlecht-Tottenham EL meccshez


10. Az Anderlecht és a Tottenham eddig háromszor találkozott az UEFA kupában (2009 óta Európa Liga). Mindhárom mérkőzés 1-1-es döntetlent hozott, egy ilyen végeredmény most is könnyen előfordulhat 7.50.

9. Ebből a három meccsből kettő az 1984-es UEFA Kupa döntő volt, amely akkoriban még két mérkőzésen dőlt el. A kupát végül a Spurs zsebelhette be, miután 2-2-es összesített végeredmény után tizenegyespárbajra került sor. A döntetlen most is simán benne van a meccsben 3.25.

8. A legutolsó mérkőzésükre 2007-ben került sor az UEFA Kupa csoportmeccsek alatt, azóta a Spurs nem játszott belga csapattal. A londoniak mérlege belga klubok ellen két döntetlen és egy vereség, ezért nincs is túl magas szorzó az X2-re 1.36.

7. Mauricio Pochettino fiai ebben a szezonban csak kétszer kaptak ki hat döntetlen és négy vereség mellett. A Tottenham számít favoritnak 2.40.

6. A Tottenham legutóbbi öt tétmeccsén csak egyszer fordult elő, hogy ők szerezték meg a vezetést. Könnyen előfordulhat, hogy az Anderlecht lövi majd az első gólt ma este 1.98.

Tottenham-Anderlecht UEFA Kupa döntő, 1984:

5. Az Anderlecht legutóbbi kilenc tétmeccsén összesen csupán négy gólt kapott. Ettől függetlenül meglepetésszámba menne egy kapott gól nélküli hazai győzelem 5.10.

4. Stefano Okaka duplázni tudott a hétvégi, Waregem elleni bajnokin (4-0). Az olasz játékos első góljával elég jól járunk 7.00.

3. Erik Lamela eddig a Spurs mindkét EL meccsén betalált, de egyelőre több sárga lapja van a szezonban (4), mint gólja (3). Ennek ellenére lehet, hogy ma eredményes lesz 4.60.

2. Imoh Ezekiel az egyetlen olyan Anderlecht játékos, akinek egynél több kapura tartó lövése volt az EL idei szezonjában. Szép odds van az esetleges góljára 3.60.

1. Ebben a szezonban a Spurs átlagosan egy gólt kap meccsenként, de ez még mindig jobb a tavalyi statisztikájuknál, mert akkor ez a mutató 1,4 volt. Nem valószínű, hogy megússzák kapott gól nélkül a brüsszeli túrát 2.95.