Tíz hasznos statisztika az Anderlecht–Manchester United EL meccshez


10. A Manchester United eddig négyszer nyert és kétszer kikapott az Anderlecht ellen. Egyébként a MU pont a belga csapattal szemben jegyezhette a valaha volt legnagyobb arányú győzelmét: 1956 szeptemberében 10-0-ra verték őket. A vendégek számítanak favoritnak 1.95.

9. Az Anderlecht legutóbbi három olyan hazai meccséből kettőt megnyert, melynek során a Manchester United volt a vendége. Ennek ellenére nem a házigazdák a találkozó esélyesei 4.00.

8. Az Anderlecht hazai mérlege angol csapatokkal szemben 7-2-1 a legutóbbi 10 ilyen meccset számolva. Jó kis odds van az 1X-re 1.88.

Anderlecht-Manchester United 2-1 (Bajnokok Ligája, 2000/01)


7. A United ötöt megnyert a legutóbbi hat Európa Liga meccséből. Az előző körben ikszeltek az orosz Rostov vendégeként és egy döntetlen most is benne van a pakliban 3.60.

6. Henrikh Mkhitaryan elsőként talált be három EL mérkőzésen is ebben a szezonban 7.50.

5. Wayne Rooney 2015-ben mesterhármast szerzett Belgiumban, a Club Brugge ellen. Ebben a szezonban viszont mindössze öt gólig jutott 3.70.

4. Frank Acheampong az egyetlen olyan Anderlecht játékos, aki csapata hazai EL meccsein eredményes volt ebben a szezonban 5.80

3. A United legutóbbi öt meccséből hármat hozott le kapott gól nélkül. Vajon képesek lesznek megállítani az Anderlecht támadóit is? 2.28

2. Marcus Rashford hét meccses góltalansági szériának intett búcsút, amikor betalált a Sunderland elleni bajnokin az előző hétvégén. Ebben a szezonban még nem volt eredményes európai kupameccsen, de csütörtökön betalálhat 3.15.

1. Lukasz Teodorczyk öt gólt szerzett az Európa Ligában, ez az Anderlecht EL góljainak 25%-a (5/20). Ám lehet, hogy sérülés miatt ki kell hagynia a MU elleni találkozót. Ha esetleg mégis játszana, akkor a góljára is akad némi esély 3.40.