A Sevilla fél lábbal már a döntőben van


Dnipro4.20  döntetlen3.50  Napoli1.90
Botrányos játékvezetés mellett 1-1-es döntetlent ért el a Dnipro Nápolyban. Az ukránok egyenlítő gólja méteres lesről született, nem véletlenül volt kiakadva mindenki a Napolinál. Ez a végeredmény roppant kedvező a Dniprónak, amely fennállásának legnagyobb sikerét érte el már az elődöntőbe jutással is.

Hazai környezetben mindhárom idei EL találkozóját kapott gól nélkül nyerte meg a Dnipro, pedig olyan csapatok is megfordultak náluk, mint az Olimpiakosz, az Ajax és a Brugge. Nem lesz hát könnyű dolga az olaszoknak, még akkor sem, ha tudjuk, hogy a hétvégi bajnokiját 2-0-ra elveszítette otthon a Dnipro (magyarul nem verhetetlen az ukrán csapat).

Parmában ikszelt hétvégén a Napoli (2-2) egy ilyen eredménnyel valószínűleg most is kiegyeznének a nápolyiak. Idegenben ritkán megy nekik jól, de mondjuk az EL egyenes kieséses szakaszában egy meccset sem veszítettek el, ha nem ők voltak a pályaválasztók. Sőt, azzal a csapattal mindenképp számolni kell, amely 4-1-re tud nyerni Wolfsburgban.

Még összejöhet a Napoli továbbjutása, viszont az elég valószínű, hogy sok gólt nem jegyezhetünk majd fel ezen a találkozón.

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 1.98


Fiorentina2.10  döntetlen3.60  Sevilla3.35
Az odavágón simán kikapott 3-0-ra a Fiorentina: ilyen hátrányból a Bayern Münchennek sem jött össze a továbbjutás kedden. Persze a Sevilla az nem egy Barcelona de azért kellően erős az EL címvédője ahhoz, hogy kiharcolja Firenzében a továbbjutást.

A hazai csapat győzelemmel hangolt a mérkőzésre, a hétvégi bajnoki fordulóban 3-2-re nyertek Empoliban. Hazai pályán meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtanak az utóbbi időben: legutóbbi öt otthoni tétmeccsükből hármat elveszítettek és kettőt megnyertek.

A Sevilla van annyira rutinos csapat, hogy okos játékkal megőrizze előnyét és még az sem lenne meglepő, ha gólt szereznének.

Tipp: Első lap - Fiorentina @ 2.35

Eredő odds: 4.65