Mire mennek az olasz csapatok?


Zenit1.61  döntetlen3.75  Torino6.00
Kettős győzelemmel ment tovább a Zenit az előző körből: a holland PSV-t idegenben 1-0-ra, majd Szentpéterváron 3-0-ra verték.

Jó formában van az orosz csapat, legutóbbi három tétmeccsüket kapott gól nélkül nyerték meg. Otthon eddig kétszer léptek pályára ebben az évben és mindkét meccset 3-0-ra nyerték meg. A szentpétervári alakulat évek óta képviselteti magát a legrangosabb európai kupák valamelyikében, mondhatni rutinos kupaszereplők.

Ugyanezt nehéz elmondani a Torinóról (a régmúltat most hagyjuk), igazság szerint elég nagy meglepetést okozott az olasz csapat azzal, hogy idáig eljutott. Az előző körben a Bilbaót ejtették ki (2-2 otthon, majd 2-3 idegenben) szóval nem szabad leírni őket. AZ EL-ben eddig csupán egyszer kaptak ki, a HJK elleni csoportmeccsen, idegenben. Gólt pedig csak kétszer nem tudtak lőni, ez is a csoportmeccsek alatt fordult elő (a Brugge ellen kétszer játszottak 0-0-s döntetlent).

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.04


Wolfsburg1.60  döntetlen4.00  Inter5.50
Nagyszerű szezont produkál a Wolfsburg: második helyen állnak a Bundesligában és az EL-ben is szépen menetelnek. Igaz, a német bajnokság legutóbbi fordulójában 1-0-s vereséget szenvedtek Augsburgban; november vége óta most kapott ki először tétmeccsen a Wolfsburg. Hazai pályán négyszer játszottak az idén és mind a négy meccset meg is nyerték.

Az Inter szezonjának elemzésébe most inkább ne menjünk bele részletesen, legyen annyi elég, hogy bőven van hová fejlődni. Legutóbbi két tétmeccsén nyeretlen maradt az Internazionale: otthon kaptak ki a Fiorentinától, majd ikszeltek Nápolyban.

Egy olasz csapatban mindig benne van az iksz, ha idegenbe látogat, a kérdés csupán annyi, hogy a hazaiakat mennyire fogta meg az Augsburg elleni botlás.

Tipp: Dost gól @ 1.89


Napoli1.65  döntetlen3.80  Dinamo Moszkva5.25
Fölényesen, 5-0-s összesítéssel jutott tovább a Napoli a Trabzonspor ellenében. Azóta viszont nyeretlen Rafa Benítez csapata: vereség Torinóban, majd iksz a Lazio és az Inter ellen. Az Európa Liga idei kiírásában az összes meccsüket megnyerték otthon, gólt csak a Sparta Praha tudott nekik lőni még a csoportmeccsek alatt.

Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva a belga Anderlecht ellen harcolta ki a továbbjutást. Egy brüsszeli 0-0-át követően 3-1-re nyertek hazai pályán. November eleje óta veretlen a Dinamo, melynek igencsak jól zár a védelme. Az utolsó vereségük óta egyszer sem kaptak egy gólnál többet meccsenként.

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 2.20

Eredő odds: 8.48