Megint ikszel majd az AS Roma?


Roma1.50  döntetlen4.00  Feyenoord7.00
Amilyen szériában van mostanság az AS Roma, egyáltalán nem lenne meglepő, ha újra döntetlent játszanának Tottiék. Ugyanis az ikszek meglehetősen felülreprezentáltak mostanában az AS Románál: a hétvégi bajnokin is 0-0-s döntetlent játszottak hazai pályán, a csőd szélén és a tabella utolsó helyén lavírozó Parma ellen. Amúgy papíron jobb csapat a római, mégiscsak a Bajnokok Ligájából kerültek ide.

A hollandok alapból a második számú európai kupában indultak el, ahol első helyen jutottak tovább a G jelű csoportból. Mostanában meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtanak, egymást váltják a győzelmek és a vereségek.

Tipp: Félidőben X @ 2.28


Wolfsburg1.55  döntetlen4.10  Sporting Lisbon5.80
Ebben a szezonban Bundesliga egyik meglepetéscsapata a Wolfsburg, második helyen állnak a német bajnokságában. Régóta veretlenek tétmeccsen, utoljára pont egy Európa Liga összecsapás alkalmával szenvedtek vereséget: még tavaly november végén nem bírtak az Evertonnal hazai pályán. Azóta viszont egy iksz kivételével az összes meccsüket megnyerték otthon.

A harmadik helyet foglalja el a Sporting hazája bajnokságában és a BL-ből esett ki ide. Az elsőszámú európai kupasorozatban nem sok babér termett a lisszaboni csapat számár és ez legfőképp halovány idegenbeli teljesítményüknek volt köszönhető.

Tipp: Gólok 3,25 alatt @ 1.57


Villareal1.53  döntetlen4.25  Red Bull Salzburg5.90
Meglehetősen visszaesett a Villareal formája ahhoz képest, amit az őszi szezon végén láthattunk tőlük. Februárban négy tétmeccsből csak egy hazai bajnokit nyertek meg (a Granada ellen), a többi hármat elveszítették. Mondjuk ebből kettő a Barcelona ellen történt a Camp Nouban, ami azért „megbocsájtható”.

2009-ben már összeakadtak a felek, itt az Európa Ligában: akkor hazai pályán 1-0-ra nyert a Villareal.

Toronymagasan vezeti a Salzburg az osztrák bajnokságot és a D jelű csoportból is veretlenül, az első helyen jutottak tovább ősszel a vendégek. Nem tűnik teljesen vad elképzelésnek, hogy legalább egy ikszet kiharcolnak majd Gulácsiék.

Tipp: X2 @ 2.48

Eredő odds: 8.88