Hátrányban a hazaiak


Dinamo Moszkva2.90  döntetlen3.54  Napoli2.35
Múlt héten nem tudott mit kezdeni Higuaín játékával a Dinamo és 3-1-re kikapott Nápolyban. Az idegenben lőtt gólnak köszönhetően viszont egyáltalán nem lehetetlen továbbjutnia a hazai csapatnak ehhez „csupán” 2-0-ra kell győznie az orosz bajnokság harmadik helyezettjének.

Hétvégi bajnokiját ugyan elbukta Dzsudzsák csapata a Spartak Moszkva vendégeként, ugyanakkor hazai mérlegük bizakodásra adhat okot ugyanis ebben az évben az összes pályaválasztóként lejátszott meccsüket megnyerték (köztük van az Anderlechet elleni 3-1-es EL siker még az előző körből).

Persze a Napoli jobb csapat, mint bármelyik együttes, amelyik Moszkvában pályára lépett az idén és az előny tudatában nyugodtan futballozhatnak az olaszok. Egyébként a hétvégén Benítez csapata is elveszítette aktuális bajnoki meccsét: a Hellas Verona vendégeként kaptak ki 2-0-ra. Ez lehet a Dinamo egyik esélye; ugyanis a Napoli vendégként mostanában nem rukkol elő túlságosan acélos teljesítménnyel.

Tipp: Félidőben 1 @ 3.35


Besiktas1.92  döntetlen3.50  Club Brugge4.00
Vállalható, 2-1-es vereséget szenvedett múlt héten a Besiktas a Brugge vendégeként. Innen még tovább lehet jutni és mivel a török csapat az előző körben a Liverpoolt ejtette ki (szintén egy egygólos idegenbeli vereség után), elvi szinten nem kéne, hogy a belgák gondot okozzanak hazai pályán.

Múlt héten 5-1-re verte otthon aktuális bajnoki ellenfelét a Besiktas, hazai pályán csak a Galatasaraytól kaptak ki ebben az évben (még január első napjaiban). Azóta viszont veretlenek pályaválasztóként.

A statisztikákat illetően a Brugge sem panaszkodhat: az Európa Liga idei kiírásában nem volt olyan idegenbeli meccsük, melyet elveszítettek volna sőt, gólt is csak Grasshoppers és az Aalborg vendégeként kaptak.

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 2.20


Inter2.50  döntetlen3.70
  Wolfsburg2.60 
Az Internazionale továbbjutása sem lehetetlen, noha 3-1-re kikaptak a Wolfsburg otthonában. Egyedül az idegenben lőtt gól miatt nem teljesen esélytelen a milánóiak dolga, mert ha az idei teljesítményüket gyorsan végigfutjuk, akkor igen lehangoló képet kapunk.

Márciusban négy tétmeccset játszott az Inter és ezekből kettőt elveszített, kétszer pedig ikszelt. Hétvégén otthon játszottak 1-1-es döntetlent a kiesőjelölt Cesenával.

Mindez nem túl jó ómen a nagyszerű formában futballozó Wolfsburg ellen. A németek hétvégi bajnokijukat is simán megnyerték a Freiburg házigazdájaként és az Inter ellen a múlt héten duplázó De Bruyne vasárnap is eredményes volt. Amilyen jó formában van, nem lenne meglepő, ha zsinórban harmadik meccsén is gólt szerezne.

Tipp: De Bruyne gól @ 3.50

Eredő odds: 25.80