Három meccs, ahol a hazaiak akarata érvényesülhet


Liverpool1.57  döntetlen3.85  FC Sion6.20
A magyar drukkerek leginkább abban reménykednek, hogy Bogdán áll majd újra Liverpool kapujában. A múlt heti Ligakupa meccsen ugye lehetősége kapott a magyar kapus és élt is azzal – hosszabbítás után még mindig 1-1-re állt a ’Pool negyedosztályú ellenfelével szemben és büntetőrúgásokra került sor, Bogdán pedig három tizenegyest is megfogott. Érdekesség, hogy ez volt zsinórban a harmadik olyan tétmeccse a Liverpoolnak, amely 1-1-es döntetlent hozott.

A hétvégi bajnokin viszont már Mignolet állt a kapuban – nyilván a rotáció miatt – és a Liverpool 3-2-re nyert az Aston Villa ellen. Egyébként a fentebb említett három 1-1-es ikszből az első a Bordeaux ellni EL meccs volt, melyet idegenben játszottak a vörösök és ilyenformán nem is rossz eredmény.

Hazai pályán viszont illene behúzniuk a Sion elleni mérkőzést, már csak azért is, mert a svájciak nyertek az előző fordulóban és emiatt három ponttal vezetik az A jelű csoportot. Egyébként a vendégek két, zsinórban elveszített bajnoki után érkeznek Angliába: a Grasshopper és a Vaduz ellen még gólt sem sikerült szerezniük.

Tipp: Hazai, kapott gól nélkül @ 2.75


Marseille1.37  döntetlen4.55  Slovan Liberec8.50
Győzelemmel kezdte az Európa Liga szereplést a Marseille, egészen simán hozták el Gröningenből a három pontot. Azóta viszont nyeretlenek a franciák, hazájuk bajnokságában két 1-1-es döntetlent és egy hazai vereséget produkáltak. Utóbbi pont hétvégén történt: az Angers nyert náluk 2-1-re.

Ennek alapján még akár lehet némi keresnivalója a cseheknek, csakhogy nem úgy tűnik, mintha olyan nagyon jó formában lennének. Az EL első fordulójában hazai pályán kaptak ki 1-0-ra a Bragától, illetve a hétvégi bajnokijukat is elveszítették a Viktoria Plzen otthonában.

A két csapat még egyszer sem találkozott, ez lesz az első alkalom. Ettől függetlenül nagy eséllyel a franciák otthon tartják a három pontot.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.15


Villareal1.60  döntetlen4.00  Viktoria Plzen5.42
Mindig is masszív csapat volt a Villareal, amely rendre képes volt megszorongatni a két spanyol gigaklubot. Most ez odáig eszkalálódott, hogy hat forduló után veretlenül vezetik a bajnokságot, egy pont előnyük van a Barcelona, kettő pedig a Real Madrid előtt.

Ugyanakkor az Európa Ligát vereséggel kezdték: a Rapid Wien verte őket Bécsben 2-1-re. Hazai pályán viszont az összes szezonbeli tétmeccsüket megnyerték, így aztán nehéz percekre számíthat a Viktoria Plzen.

Ez még akkor is így van, ha tudjuk: remek szériában vannak a csehek, zsinórban nyolc tétmeccset megnyertek és mindez még hagyján, de ezalatt csupán egy gólt kaptak (azt is az előbb említett Liberec elleni bajnokin).

Tipp: Soldado gól @ 2.43

Eredő odds: 14.37