Feleződik a mezőny


Dinamo Moszkva1.80  döntetlen3.60  Anderlecht4.50
Meglehetősen unalmas meccset játszottak a felek múlt héten. A hazaiak ugyan egészen sok helyzetet kidolgoztak, de végül maradt a gól nélküli döntetlen, ami inkább talán a moszkvaiaknak kedvez.

Egyébként igen régóta veretlen tétmeccsen a Dinamo Moszkva, utoljára tavaly novemberben kaptak ki egy Lokomotív elleni bajnokin; hazai veretlenségük pedig október vége óta tart. Otthon eddig két tétmeccset játszottak az évben és mindkettőt megnyerték Dzsudzsákék.

Az Anderlecht 1-0-ra hozta hétvégén a Genk elleni bajnokiját. Idegenben nem is szerepelnek olyan rosszul, mint azt előzetesen gondolná az ember: februárban például mindhárom idegenbeli meccsüket megnyerték úgy, hogy nem kaptak gólt. Persze nyilván más mondjuk Gentben játszani, mint Moszkvában.

Tipp: Dzsudzsák gól @ 3.85

Továbbjutó: Dinamo Moszkva @ 1.55


Inter1.50  döntetlen4.15  Celtic6.50
Gólgazdag meccset játszott a két csapat Glasgowban, a 3-3-as végeredmény nyilván az Internek kedvez jobban. Úgy tűnik, hogy összeszedték kicsit magukat az olaszok, legalábbis négy meccses veretlenségi szériájuk erre enged következtetni. Hazai pályán négy meccset játszottak ebben az évben, ebből hármat megnyertek és egy Torino elleni bajnokit elveszítettek (utóbbi még január végén történt).

A Celtic idegenbeli statisztikáját nézegetve láthatjuk, hogy az elmúlt időszakban nem sok babér termett számukra a Brit-szigeteken kívül. Igazság szerint csak a náluk gyengébb csapatokra jelentenek veszélyt és mivel az Inter minimum egy szinten van velük, a továbbjutás kiharcolása Milánóban egyértelműen a meglepetés kategóriába tartozna.

Tipp: Gólok 2,75 felett @ 1.96

Továbbjutó: Inter @ 1.15


Napoli1.37  döntetlen4.75  Trabzonspor8.50
Könnyed, 4-0-s győzelemmel gondosodott arról a Napoli, hogy a visszavágó már csak formalitás legyen. Hazai pályán pedig hagyományosan jól szerepelnek, bár a Juventus az év elején tudott náluk nyerni.

A törökök viszont nincsenek a Zebrák szintjén és valószínűleg ők is tudják, hogy ennyi volt az európai kupaszereplés erre az évre. Igen meglepő lenne, ha ledolgoznák a négygólos hátrányt idegenben. Már csak azért is, mert igen ritka vendég náluk a győzelem, ha nem ők a pályaválasztók.

Tipp: Szerzett gólok 00:00-29:59 NEM @ 2.04

Továbbjutó: Napoli (nincs odds)