Európai meccsdömping


Wolfsburg1.75  döntetlen3.80  Everton4.50
Hét ponttal áll a H csoport második helyén a Wolfsburg de egy győzelemmel rögvest az élre ugorhatnak, az Everton ugyanis csak egy ponttal gyűjtött többet náluk.

Szeptember végétől egészen az előző bajnoki fordulóig nagyszerű sorozatot produkált a Wolfsburg: nyolc tétmeccset nyertek zsinórban (német kupa, bajnoki, EL). Aztán jött a gelsenkircheni vendégjáték, ahol nem bírtak Schalkéval és 3-2-re kikaptak. Kérdés, hogy csak egyszeri kisiklásról van-e szó, vagy ez egy hullámvölgy kezdete. Mindenestre hazai pályán még nem veszített tétmeccset ebben a szezonban a Wolfsburg és az Everton „szigeten kívüli” teljesítményét elnézve egyáltalán nem biztos, hogy majd ők szakítják meg házigazdájuk veretlenségi sorozatát.

Érdekes eredményeket produkál mostanában az Everton: október közepe óta (akármilyen tétmeccsen) egy győzelmet rendre iksz követ. Hétvégén 2-1-re nyertek a West Ham házigazdájaként, így ha tartják magukat a sormintához, akkor most döntetlennek kell következnie. Persze korántsem biztos, hogy ez így is lesz, de az utóbbi bő egy hónapban tényleg ez volt a tendencia náluk. Plusz, ha hozzátesszük, hogy az Everton eddig mindkét idegenben lejátszott EL meccse döntetlennel ért véget, az már több, mint gyanús.

Tipp: Gólok száma 3,25 alatt (ázsai) @ 1.56


Inter1.70  döntetlen3.55 Dnipro Dnipropetrovsk5.25
Nyolc ponttal vezeti az F csoportot az Inter, mögötte mindhárom csapatnak négy pontja van. Zsinórban három meccsen is leikszelt az Internazionale, hétvégén a milánói derbi végződött 1-1-el. A döntetlen igazából most is elég nekik, bár győzelem esetén már az utolsó meccsükön sem kell magukat túlságosan megerőltetni. Szeptemberben egyébként 1-0-ra nyerte az Inter ezt a párosítást.

Az ukrán Dnipro is döntetlent játszott hétvégi bajnokiján és az azt megelőző mérkőzésen is ikszeltek. Az előző szezonban továbbjutottak a csoportból, most is megvan erre minden esélyük.

Tipp: Az első fél órában nem lesz gól @ 1.81


Villareal1.95  döntetlen3.55  Borussia Mönchengladbach3.75
Egy ponttal van lemaradva a Villareal aktuális ellenfelétől az Európa Liga A jelű csoportjában. A spanyolok viszonylag hosszúra nyúlt nyeretlenségi szériát szakítottak meg az előző bajnoki fordulóban azzal, hogy 2-1-re verték hazai pályán a Getafét. Mérlegük az EL csoportban 2-1-1, a Mönchengladbachal 1-1-es döntetlent játszottak még szeptemberben.

Nagyszerűen kezdte a szezont a vendégcsapat, viszont legutóbbi két tétmeccsét elveszítette. Hétvégén ráadásul hazai pályán kaptak ki 3-1-re a Frankfurttól (akiknek amúgy hosszú idő után ez volt az első győzelmük). A csoportmeccsek alatt egyszer nyertek és egyszer ikszeltek idegenben.

Tipp: Gólok száma 2,75 felett (ázsai) @ 2.07

Eredő odds: 5.84