EL: Van még esélye a Lokinak


Debrecen 2.90, döntetlen 3.40, Young Boys 2.30
Nem bírt a Loki a „fiatal fiúkkal” az EL selejtező rájátszásának odavágóján: 3-1-re kikapott a Kondás-csapat. Ugyan nincsenek reménytelen helyzetben, de nem lesz könnyű dolguk, az biztos. Elsősorban arra kell ügyelniük, hogy ne kapjanak otthon gólt, viszont lőni is kellene legalább kettőt. Ha mondjuk ez megtörténik, és 2-0-ra nyer a DVSC, azzal mi sem járunk rosszul (17.00). Emellett 2.35-ös szorzón pörög, ha a gólok száma 1.5 felett lesz a hazai csapatnál.

Védekezésben sokat kell javulnia a Debrecennek, mint már az előbb arról szó esett, jó lenne, ha kapott gól nélkül tudnák lehozni a meccset. 5.80-szeres pénzt ér, ha a hazai csapat nyer úgy, hogy nem kap gólt.

Egyébként a Loki felejthető mérkőzésen 1-0-ra verte hazai pályán a Haladást hétvégén, míg a Young Boys kupameccsel hangolt az EL selejtezőre; a negyedosztályú Bavois otthonában győzött szintén 1-0-ra. Ha a gólok száma most sem haladja meg az egyet, az 4.20-szorosan térül meg a fogadónak.

A svájci meccsen félidőben 1-1-et mutatott az eredményjelző, egy félidei döntetlen most sem fizet rosszul (2.18), de minden szempontból jobb lenne, ha a Debrecen megszerezné a vezetést már az első játékrészben (3.35).

Ugyanakkor a történethez az is hozzátartozik, hogy a DVSC-nek még soha nem sikerült kétgólos hátrányt ledolgoznia nemzetközi kupameccsen, de minden sorozat azért van, hogy egyszer megszakadjon.

Tipp: 1X @ 1.57