EL: Újabb lehetőség a Debrecen előtt


Young Boys 1.55, döntetlen 3.75, Debrecen 6.00
Már javában dübörög a svájci bajnokság, hat fordulón vannak túl a csapatok. A Young Boys gárdája a kezdeti botladozást követően két bajnokit is megnyert zsinórban, és négy tétmeccses veretlenségi szériával büszkélkedhetnek. Az előző szezont a harmadik helyen zárták, így indulhattak az EL-ben, ahol az előző selejtezőkörben kapcsolódtak be a sorozatba és kettős győzelemmel ejtették a ciprusi Ermis csapatát (otthon 1-0, idegenben 0-2). Majdnem kétszeres szorzója van annak, ha most sem rúgnak egy gólnál többet a hazai meccsen 1.98.

Egyébként a 2012/2013-as szezonban a csoportkörig jutott a svájci csapat, ahonnan csak a rosszabb gólkülönbségük miatt estek ki. 2008-ban pedig már játszottak Debrecennel, ugyanígy EL selejtezőt. Akkor idegenben 4-1-re kapott ki a Loki, most 1.81-szeres pénzt ér, ha megint mindkét csapat gólt rúg.

A Debrecen ugyan a BL-ben indult el, de hiába nyertek pár hete otthon 1-0-ra a BATE ellen, Fehéroroszországban az utolsó pillanatban kapott gól miatt kényszerültek búcsúzni (3-2-es összesítéssel).

Jó lenne, ha kapott gól nélkül hozná le az idegenbeli odavágót a DVSC, ez mondjuk a Cliftonville ellen össze is jött nem is olyan régen. Persze az északír együttes játékerejét fölösleges is összehasonlítani a Loki aktuális ellenfeléjével, de egy pillanatra azért eljátszhatunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha a vendégcsapat nyerne úgy, hogy nem kapna gólt (8.50).

Egyébként a Debrecen nem kezdte túl fényesen a Mennyei magyar bajnokságot, múlt hétvégén Újpesten kaptak ki 1-0-ra (szintén az utolsó percben kapott góllal, csakúgy mint előzőleg a BATE vendégeként). Reméljük, most jobban koncentrálnak a fiúk a végén, mindenestre 1.38-as odds-on pörög, ha Young Boys lövi az utolsó gólt.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.20