EL selejtezők: legalább az egyik csapatnak illene továbbjutni


Honvéd 2.15, döntetlen 3.30, Vojvodina 3.00
A várakozásokhoz képest jóval gyengébben játszott a Honvéd múlt héten az Európa Liga selejtezőjének második fordulójában. Hiába voltak nagyon sokáig emberelőnyben, 2-0-ra kikaptak Újvidéken. Ettől még nem lehetetlen összehozni a továbbjutást, azonban rettenetesen nehéz lesz és nem utolsó sorban sokkal jobban kellene játszaniuk, mint tették azt legutóbb. Sérülések is nehezítik a kispestiek dolgát, de ha mondjuk sikerülne valahogy még az első félidőben gólt szerezniük – amellett, hogy nem kapnak egyet sem, akkor lenne esélyük továbbmenni. Mindenképpen a Honvéd javára írható még az a tény, hogy nagyon rég nem kaptak ki hazai környezetben, emellett gólt is csak egy Debrecen elleni bajnokin kaptak utoljára otthon, még áprilisban. 

A Vojvodina részéréről sok újdonságot nem lehet elmondani, a két gólos előnyük tudatában teljesen nyugodtan játszhatnak. A szerb mentalitást ismervén pedig biztosak lehetünk benne, hogy nem lötyögni fognak a pályán.

Tipp: Hazai csapat mindkét félidőben gólt szerez @ 3.40

Debrecen 2.20, döntetlen 3.30, Strömsgodset 2.90
A Honvéddal ellentétben a Debrecen kiváló eredményt ért el az első meccsen. A norvégiai 2-2-es döntetlen után ugyan még bármi megtörténhet, viszont a két idegenben szerzett találat jól jöhet még. Fontos lenne, hogy ne kapjanak gólt, ugyanakkor az is életveszélyes lenne, ha ráülnének az eredményre. Főleg annak tudatában, hogy az ellenfél bármikor képes lehet a gólszerzésre, ezt az előző mérkőzés is jól bizonyítja, hiszen az utolsó percben egyenlített a Strömsgodset.

A norvégoknak főhet a fejük rendesen – már csak az időjárás miatt is, valószínűleg szokatlan nekik a harminc fok fölötti hőmérséklet. Ez egyébként egyszer már tréfált meg skandináv csapatot Magyarországon (a svéd Elfsborg fogta erre a DVSC elleni vereséget, és a BL-ből való kiesést még 2009-ben), talán most is hasznára lehet a Lokinak meleg időjárás. 

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.15

A nyár közepe nem nagyon kedvez a futball vagy a tenisz rajongóinak, így itt a lehetőség, hogy jobban teljen az idő mire a kedvenc bajnokságaid újra elindulnak! Fogadj minél több sportágra, hogy minél nagyobb bónuszt zsebelhess be: július minden hetében 5000Ft bónuszra tehetsz szert!