EL: Csoportokba tartva


FC Dila Gori 3.00, döntetlen 3.20, Hajduk Split 2.20
Az Európa Liga selejtezőjének harmadik körében az egyik meglepetéseredményt az FC Dila Gori szolgáltatta azzal, hogy idegenben 1-0-ra legyőzte a Hajduk Splitet. Egy ilyen eredmény után már az sem lenne meglepő, ha a teljesen ismeretlen grúz csapat jutna tovább. Persze nyilván nem lesz egyszerű a feladat, de az előny náluk van.

Ugyan még kicsit korai lenne a Hajduk Split kieséséről elmélkedni, de úgy tűnik, ebben a szezonban is szerényen szerepelnek majd a horvát klubcsapatok a nemzetközi kupákban. Ugyanakkor a Split továbbjutása továbbra sem lehetetlen, de nagy összegben nem mernék fogadni rá. Ha az első meccsen hazai környezetben gólképtelenek  voltak, akkor várhatóan Grúziában sem fognak varázsolni. Bár a hétvégi bajnokijukat megnyerték 2-1-re, ebből kár lenne messzemenő következtetéseket levonni (főleg, hogy a horvát bajnokság utolsó helyezettje fölött sikerült diadalmaskodniuk).

Tipp: Döntetlen @ 3.20

Rubin Kazany 1.20, döntetlen 6.00, Randers FC 10.00
Rutinos európai kupaszereplőként elvárható a Kazanytól, hogy továbbjussanak, már csak azért is, mert 2-1-re megnyerték idegenben az első meccset. Az előző szezonban csak a Chelsea tudta megállítani az EL-ben tavasszal a Kazanyt és mivel a keret nem igazán gyengült azóta, gyakorlatilag boritékolható az orosz továbbjutás.

A dániai Randers megnyerte hétvégi bajnokiját idegenben, a Kobenhavn ellen (1-3), úgyhogy akár bizakodhatnának is, de kétségtelen, hogy Oroszországban sokkal nehezebb dolguk lesz. Főleg, hogy a Kazany ebben a szezonban még nem veszített tétmeccset. 

Tipp: A Kazany nyeri a meccset @ 1.20

Vfb Stuttgart 1.22, döntetlen 5.75, Botev Plovdiv
Ahogyan az várható volt, a Stuttgart simán leikszelt az előző fordulóban és ez az idegenbeli 1-1 egészen tűrhető eredmény a németek szempontjából. Vasárnap 2-0-ra megnyerték az aktuális kupameccsüket az alsóbb osztályban vitézkedő Berliner FC ellen, ez némi önbizalommall töltheti el a játékosokat.

Igen nagy meglepetés lenne, ha a bolgár Botev Plovdiv jutna tovább, noha jó ideje veretlenek már. Az otthon bekapott gól biztos nem segített rajtuk... 

Tipp: Hendikeppes fogadás (0-1), a Stuttgart nyeri a meccset @ 1.66

Udinese 1.10, döntetlen 8.00, Siroki Brijeg 15.00
Múlt héten 3-1-re nyert az Udinese idegenben és ez a három rúgott gól még akkor is tetemes előnynek tűnik, ha kaptak mellé egyet. Így aztán kötelezőnek mondható a továbbjutás és ismervén az olasz csapatok teljesítményét, valószínűleg be is húzzák majd a meccset hazai pályán, de sok gólra nem számíthatunk.

A boszniai kiscsapattól már az is szép teljesítmény, hogy eljutottak a harmadik körig. Hétvégi bajnokijukat megnyerték otthon 3-0-ra, de ettől még nagy eséllyel búcsúznak majd ma este Európától.

Tipp: Gólok száma kevesebb mint 2.5 @ 2.90

A kombináció eredő szorzója @ 18.49

Utazz a világbajnokságra! Játssz nálunk és utazz egy barátoddal Brazíliába a világbajnokság döntőjére! A díj tartalmazza az utazás költségét, 4 éjszaka szállást és 2 jegyet a döntőre. Ezen felül pedig 1000€ is kiosztásra kerül hetente!