EL: Az esélytelenek nyugalmával játszat a Diósgyőr


Krasnodar 1.18, döntetlen 6.50, Diósgyőri VTK 14.00
Nagyarányú győzelmet (1-5) aratott múlt héten az FK Krasnodar a DVTK vendégeként, ilyen nagy különbségű sikert csak a Rijeka könyvelhetett el magának abban a fordulóban (a horvát csapat szintén 5-1-re nyert a feröeri Vikingur ellen).

Egy ilyen előny birtokában nem túl valószínű, hogy az oroszok nagyon odatennék magukat, hiszen három napon belül már bajnoki meccset is kell játszaniuk: ha három gólnál kevesebbet rúgnak ma a vendéglátók, az több, mint kétszeres pénzt ér 2.02.

Persze a Diósgyőr nem érkezik feltartott kézzel, noha egy ilyen odavágó után szinte lehetetlen feladat a továbbjutás kiharcolása. Mindenestre azzal mi is jól járnánk, ha a Szivics csapat legalább egy becsületgólt szerezne (gólok száma a vendégcsapatnál 0.5 felett @ 2.16, illetve mindkét csapat gól szerez @ 2.10).

A DVTK helyzetét az sem könnyíti, hogy vasárnap az Újpest elleni bajnokin (1-1) négy játékos is megsérült, így tartalékosan kényszerülnek játszani. Szivics edző úgy nyilatkozott nemrég, hogy foggal-körömmel küzdenek majd, ebből mondjuk ha kijönne egy félidei döntetlen (2.95) vagy akár vendég vezetés (X2 @ 2.18), az elég jól megtérülne az egyszeri fogadó számára is.

Tippek:

Teljes játékidőben X2 @ 5.10

Mindkét csapat gólt szerez @ 2.10