Európa-bajnokság: Hazamennek a jégemberek, de előtte még a németeket bedarálják az olaszok


Lengyelország3.90  döntetlen3.00  Portugália2.30
A sors igazságtalansága, hogy a luzitánok idáig elbukdácsoltak. CR ide vagy oda, ez a csapat nagyon hurka. Kevés híján eltaknyoltak a csoportkörben. Majdnem elkapta őket a magyar csapat! Onnan nézve vékonyság. Itthonról meg a dicsőség, hogy a nagy arcokat megdolgozta a nemzeti csapatunk.

A lengyelekről éppen semmi sem jut az eszembe, csak az, hogy ha nem megy Lewandowskinak, mindig jön egy polák és lök egyet a csapaton.

Tipp: Lengyelország-Portugália 2-1 @ 13.00 

 

Wales6.00  döntetlen3.65  Belgium1.71
 
A gyapotfejűek – Fellaini, Witsel – pont rajtunk szívták fel magukat és már most sokan odaadják a belgáknak a döntőt. Kedves csapat a walesi, az egyik koma, Joe Ledley bámulatosan „danszol” az asztalon, meg a pályán is. De most kevesek lesznek! Hiába a kicsiknek járó szimpátia. Bukó lesz nekik.

Tipp: Wales-Belgium 0-2 @ 7.50

 

Németország2.25  döntetlen3.00  Olaszország4.05 
Az öreg német szaglószerv Löw képtelen lesz olyan taktikát kitalálni, amivel a talján csődöröket lemészárolhatja. Nincs rossz csapatrész Conte szövetségi kapitány bandájában. Az öreg kandisznó, Buffon pedig legyőzhetetlen. Elől a magyar leány embere pedig olyan utolsó perces gólokat suvaszt, hogy Neuer együtt szagolgatja majd Löw kapitány hónalj-, és farizom ibolyáit!

Lineker is mehet a fenébe a rozsdás német megmondásaival. Nyugázzon mindenki, győznek a macskaevők!

Tipp: Németország-Olaszország 0-2 @ 17.00 

 

Franciaország1.45  döntetlen4.55  Izland8.75
Ki a rosseb győzheti le az angolokat az Eb-ről kibuktatókat? Mit veszíthet az a 23 halszagú, 25 évesen nagyapa izlandi, akinek az élete nagy részét a birkák terelése és a vulkánok elöli menekülés teszi ki?

Viszont piszok nagy a nyomás a gallokon. Otthon, ilyen márkás nevekkel, nehogymá’ ne nyerjenek Eb-t! Túl sokba van ez a torna! Még Platini apuka is böribe vonult, csak ne legyen hiszti. Az utolsó izlandi bálnavadász is bele fog halni, de mennek haza a jégemberek!

Tipp: Franciaország-Izland 2-0 @ 6.00