Európa-bajnokság: Egyre jobbak a magyarok esélyei


MELY CSAPATOK A LEGESÉLYESEBB A TOVÁBBJUTÁSRA?

A házigazda Franciaország ellenfele a legjobb 16 között Írország lesz. Az írek kellemetlen emlékeket őriznek a Franciaország ellen, hiszen egy emlékezetes pótselejtezőn Henry kezezésének köszönhetően esett ki.

Írország továbbjutása csak az utolsó pillanatban dőlt el, mert az Olaszország elleni utolsó csoportmeccs sokáig 0-0-ra állt. Ugyan az írek négy pontot szereztek a csoportban, ők számítanak a legesélytelenebb együttesnek a legjobb 16 között.

Franciaország jut tovább @ 1.15Írország jut tovább @ 5.70

A második legesélytelenebb együttes Szlovákia, amely az írekhez hasonlóan a csoport harmadik helyén végzett. Előttük végzett Wales és Anglia is. Egyetlen vereségüket a nyitófordulóban szerezték, utána magabiztos győzelmet arattak az orosz ellen, majd döntetlent játszottak Angliával.

Valószínű ezzel az eredménnyel kiegyeznének Németország ellen is, akik hét ponttal megnyerték csoportjukat. Természetesen a világbajnoki címvédő az esélyesebb a továbbjutásra.

Németország jut tovább @ 1.17Szlovákia jut tovább @ 5.30

Izland lakossága mindössze 310 ezer fő, ezek ellenére óriási sikertörténet az övék. A magyarok csoportjából veretlenül jutottak tovább a második helyen. Gyakorlatilag az utolsó percben lőtt góllal jöttek fel a második helyre, és kerültek a halálágra.

Ellenfelük Anglia lesz, amely óriási meglepetésre nem nyerte meg a csoportját, Izlandhoz hasonlóan 5 pontot gyűjtöttek a csoportkör során. Ezek ellenére kisebb csoda lenne, ha a negyeddöntőbe nem az angolok mennének tovább.

Anglia jut tovább @ 1.20Izland jut tovább @ 4.80

A LEGSZOROSABB TALÁLKOZÓK

Előzetesen a Svájc-Lengyelország mérkőzés a legnehezebben megjósolható. Mindkét válogatott a csoportja második helyén végzett, a svájciakat Franciaország, míg a lengyelek hét ponttal csak rosszabb gólkülönbséggel maradtak le a csoport első helyéről a németek mögött. Hogy mire megy egymással a két csapat egymással, azt nehéz megjósolni, de előzetesen a lengyelek az esélyesebbek egy hajszállal.

Svájc jut tovább @ 2.12Lengyelország jut tovább @ 1.74

Hasonló oddszok vannak a Horvátország-Portugália meccsen, és nem Ronaldóék számítanak az esélyesnek. A horvátok magabiztosan meneteltek a csoportmeccsek során, a spanyolokat is legyőzték az első helyről döntő találkozón. Egyetlen pontvesztésük a csehek ellen volt, akkor kétgólos előnyről lett 2-2 a végeredmény.

Portugália mindhárom csoportmeccse döntetlen lett, se Izland, se Ausztria, se Magyarország ellen nem tudtak nyerni. A csoport harmadik helyén jutottak tovább, de elkerülték a nehezebb ágat.

Horvátország jut tovább @ 1.74Portugália jut tovább @ 2.14

MIK A MAGYAROK ESÉLYESEI?

Magyarország 5 ponttal megnyerte a csoportját, így Belgiummal fog találkozni a legjobb tizenhat között. A belgák a nyitómeccsen kikaptak az olaszoktól, de utána magabiztosan verték Írországot. A svédek elleni ki-ki meccs szorosabb volt a vártnál, végül 1-0-ra nyertek.

Magyarország a torna egyik meglepetése, a magyar válogatott rúgta a legtöbb gólt, és veretlenül megnyerte a csoportját. Ezek ellenére a meccs esélyese Belgium.

Magyarország jut tovább @ 4.15Belgium jut tovább @ 1.25

 

A magyar együttes végső győzelme @ 26.00