Ember nincs, aki a Getafe győzelmére tenne


Hertha2.65  döntetlen3.30  Schalke2.70
Dárdai Pált nagyon szeretem, de ez a szeretet most kevés lesz ahhoz, hogy a csökkenő gázár miatt zabos Schalkét megállítsák. Az rendben van, hogy a berliniek minimál-futballt játszanak, vagyis a kaput óvják, mint Gáspár Evelin a drága autóit, de az a ritkás fogú Huntelaar egy ördög, az a Sane nevű koma pedig pénteken megkeveri őket.

Tipp: Hertha-Schalke 1-2 @ 10.50


Barcelona1.06  döntetlen15.00  Getafe29.00
Hazai pályán nincs aki megfogja az adóparadicsom lakóit. Mascheranónak, Messinek meg a többieknek a foci mellet még arra is marad ereje, hogy kimalmozzák a világ összes NAV-ját. Meg különben is, soha többet nem merik megtenni azt az alázós tizenegyest. Ettől függetlenül ember nincs, aki a Getafe sikerére tenne. Ha viszont mégis, akkor nagyon teleszedhetné magát pénzzel. Egyben bízom, hogy nem Megyeri Balázs fog védeni. Ne. Most ne. A Barca ellen az nem annyira jó ötlet. Ha meg esetleg mégis bejönne a repkedés Balázsnak a kapu előtt, nagyobb király lesz, mint a Kis Grófo.

Tipp: Barcelona-Getafe 4-1 @ 13.00


Arsenal1.55  döntetlen4.25  Watford6.25
Arsene Wenger mindig győztes hadvezér, de soha nem nyer semmit Thierry Henry óta. A bajnokságban a Leicester szélárnyékában vitézkednek és most az FA Kupában kéne valamit alkotni. Nem lesz könnyű dolguk, de az Emirates-ben muszáj lesz agyonverni a vendégeket, mert egy kupagyőzelemre még mindig nagyobb esélyük van, mint a bajnoki címre. 

Tipp: Arsenal-Watford 3-0 @ 11.50