Eljött a visszavágás napja?


Barcelona1.15  döntetlen8.00  Atheltic Club Bilbao17.50

Nem túl gyakran fordul elő, hogy a Barcelona 4-0-ra kikapjon, ám a múlt héten mégis megtörtént a spanyol Szuperkupa első meccsén. A katalán klub részéről persze egyből jelezték, hogy nincs veszve semmi, innen még fordíthatnak.

Ennek valóban megvan az esélye, ugyanakkor azt is látni kell, hogy a Barcelona múlt héten összesen nyolc gólt kapott Szuperkupa meccseken (először a Sevilla elleni UEFA Szuperkupán négyet, majd a spanyolon ugyanennyit). Magyarul a védelem elég ingatag lábakon áll mostanában, az előző bajnoki szezonban például 38 meccsen csupán 21 gólt kaptak a katalánok. Ha már az előző szezon: a Barca tizennyolc olyan meccset játszott, melyen négy, vagy annál több gólt lőttek Messiék.

Ugyanakkor az argentin csillag nem játszott jól az odavágón és azt már megszokhattuk, hogy ha neki nem megy, akkor az egész csapat szenved. Továbbá Neymar játékával sem számolhat Luis Enrique, a brazil klasszis még mindig a mumpsszal küzd.

Az is biztos, hogy a Bilbao nem feltartott kézzel lép majd pályára és a mérkőzés előtti nyilatkozatokból kiderül, hogy baszkok tisztában vannak azzal, hogy még egyáltalán nem lefutott a mérkőzés.

Ha végigpörgetjük a két klub egymás elleni meccseit, melyeket a Camp Nouban játszottak, akkor abból azért kiderül, hogy a Bilbaót nem szokta agyonverni a Barcelona és a baszkok ha nem is mindig, de szoktak gólt lőni a katalánok vendégeként.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.91