Eb-döntő: Francia művészek a munkás portugálok ellen


Lehet itt véreresen csaholni, epét hányni, mindenféle kombinált jelzős szerkezetet okádni a portugál krumpliszedőkre, de ott vannak. Ott, a döntőben! Hej, pedig a világ 98 százaléka rajtuk csúfolkodik! Micsoda egy kínkeserves játékkal keveredtek oda, meg különben is, csak egy meccset nyertek kilencven perc alatt és úgy sunnyantak be mindenhová, laposban, szerencsésen. Egy ócska rozsdás kerékpár az egész csapat, CR meg csak hisztizik. Ciki. Ezt tolja mindenki, mert a félsziget-lakók beosontak oda, ahová őket aztán senki, de senki nem várta. Nyilván emiatt kicsi a rájuk várakozó tömeg, jobbára honfitársak alkotják. Amúgy meg mindenki feszkózik, hogy ezek meg miaizét’ keresnek ott?! Nos, azt srácok, ha nyögve meg nyelősen is, de szépen bejött nekik. Nincs „Portexit”! Állnak és várnak a vasárnapi fináléra.

Senki sincs körülöttük, csak a gallok.

Megmondóemberek, okosan a szátokkal, meg az ujjatokkal! A retkes kis klaviatúrátokon gunnyasszatok halkan. Vigyázzátok a portugálokat! A nagyarcú belgák, akik már gyerekkoruktól gyanakodnak egymásra, szépen hazakozmásztak! Pedig ha valakinek, nekik aztán bőven, előre odaadták a koronát! Nem a belga királyét, csak az UEFA-ét. Aztán, aha! Gyűjtést szerveznek, csak menjen Wilmots. Egy sincs már közülük Frankiában. Bezzeg a portugézek!

Meg a gallok! A kis kakas, Griezmann már akkor tökös gyerek volt, amikor a BL-ben a rendes játékidőben eltörte a kapufát, aztán a végjátékban meg oktatott, ugyanúgy 11 méterről! Ez micsoda csóka! A szellőléptű zsugabubus. Könnyedén libben mindenhová, harmóniában a kalapács arcú Giroud-val, kacagva osztja a bámulatos, súlytalan cseleit. Hátul a gránitok, középen meg a fekete mágia, azaz Pogba. Varázslatos mágikus italkészítő, aki meghökkentően old meg minden zavaros szitut. Egy szvázi törzsfőnök rendíthetetlenségével halad előre, olykor briliánsan, máskor zorall keményen!

Ez lesz a döntő különbség és a francia művészek nyernek a portugál munkások ellen! Ennek így kell lennie!

Ahhoz, hogy megmaradjon a hitünk, a játékos csapatnak kell győznie!

Ez a szépsége ennek a sportnak!

Fogadj a legjobb oddsokon az Eb-döntőre!