Dzsudzsák a Herthában?


Esküszöm a Barátok köztből önmagát – lehet nem saját szándékból – kiíró Kalamár Tamás producer sem tudna jobb sorozatot összehozni, mint amit havonta produkál Dzsudzsák Balázs főszereplő és dramaturg csapata. Írnak, pörögnek, promóznak, elméletet gyártanak, csak közben benzint nem visznek Balázs autójába. Mindenkivel összehozták a magyar szélsőt, a létező nagyobbnál nagyobb menőkkel, de oahhh!!! A "hepi finis" elmaradt. Főhősünk meg tovább toporgott a moszkvai dugóban, mi meg kicsit túlgondoltuk a srácot!

Nademostaztán’ annyira, de annyira piszkosul tuti a dolog, hogy már mindenki skerázik shoppizni Herthás-Dzsudzsákos trikót. Mert DB igazolni Herta Börlin! Állítólag annak a Herthának a mezét húzza majd fel, amelynek csíra menedzsere letiltotta Dárdait a románok elleni sorsdöntő Eb-selejtezőről. Na, ebből a Preetz komából kifolyólag csak okosan azzal a vásárlással!

Nem hinném, hogy Balázsnak szüksége lenne bárki tanácsára, hiszen ott állnak mellette a sikeremberek, akik kifutatták őt a milliárdos mezőnybe, meg különben is van ő olyan okos fiú, hogy tudja mi a menő Berlinben, meg a Bundesligában!

De! Arra azért Nyírlugos bátor vitéze készüljön fel, hogy Augsburgban senki sem ismeri az autós arzenálját, nem esik ágynak tőle a helyi Z. Linda, de ha látják, hogy a magyar fiú képtelen az álló labdát pontosan beívelni, na akkor jön az ív és nem akárhonnan, hanem Németország legütősebb bulvárlapjától. Ahol nem szaroznak kitenni a Bundesliga legfosabb igazolásainak névsorát. Egyszer már ide jutott Szalai Ádám, de annyira nem kímélte a szakirodalom szegény Stieber Zoltánt sem. Viszont Stieber parádés játéka után olyan jó lett a sajtója, a közönségnél a respektje, hogy már tökéletesen elfelejtették a savazós írásokat.

Tényleg senkit nem érdekelt, hogy Lothar Matthaus, Stefan Effenberg kit farkalt meg aktuálisan, ha jól ment nekik a zsuga, megmászhatták éppen a trójai falovat is! Lothar kanosságát ismerve ez pedig egyáltalán nem elképzelhetetlen! Csak röhögtek az emberek a felröppenő sztorikon, viszont megsüvegelték Matthaus játéktudását. Ha viszont sorozatban csődöt mondtak a nagymenők, elébb a népesség, aztán az újságok, végül pedig a klubvezetés lépett keményet!

Arra viszont fogadnék, hogy ha szépen veszi az akadályt Dzsudzsák, esetleg megtanul bemutatkozni németül, plusz germánul elmond néhány történetet klub életéből nincs, aki kikezdhesse őt!

Itt találsz oddsokat a Bundesligához!