Duplázhat a Győr


Debrecen 2.55, döntetlen 3.25, Győri ETO 2.55
Tavaly az MTK-t legyőzve a Loki nyerte a Magyar Kupát. A kék-fehérek akkor még a „másodban” szerepeltek, de tévedett az, aki könnyed DVSC sikerre számított: 1-1-es döntetlen után végül büntetőpárbajjal nyert a Debrecen. Most sem lesz könnyű dolga a hajdúságiaknak, hiszen a Győr igen masszív csapat.

Múlt hét pénteken a Debrecen 2-1-es paksi győzelemmel hangolt a döntőre és öt napjuk maradt, hogy regenerálódjanak a fináléra. Kondás Elemér szerint mindez elég lehet és nyilatkozatában hozzátette, hogy az utóbbi időkben fontos meccseket tudtak megnyerni és most is mindent megtesznek majd a címvédés érdekében. Ami a nemzetközi kupaindulást illeti, azzal, hogy a Győr bajnok lett, a Debrecen automatikusan indulhat az EL selejtezőben, függetlenül attól, hogy mi lesz a döntőben. Egyébként a Loki legutóbbi öt tétmeccséből négyet megnyert és csak egyszer ikszelt.

Pintér Attila igazi kupaspecialistának mondhatja magát, mert a Fradival és a Sopronnal is megnyerte már a Magyar Kupát, ráadásul az FTC-vel abban az évben (2004) a bajnoki címet is elhódította. Most újra duplázhat az egykori védőjátékos és ezzel történelmet is írna, hiszen az ETO még soha nem nyert egyszerre bajnokságot és kupát.

Vasárnap viszonylag simán kikapott a Győr Kispesten 2-0-ra, mondjuk a döntőre gondolván már tartalékosan állt ki az ETO. Ettől függetlenül tavasszal már nem tudták a győriek folyamatosan tartani azt a jó formájukat, ami még ősszel jellemző volt rájuk. Az elmúlt öt tétmeccsükön háromszor kikaptak és kétszer győztek.

Tipp: A Debrecen nyeri a meccset @ 2.55

A Debrecen útja a döntőig:
Szentlőrinc SE – Debrecen 1-3
Nyíregyháza – Debrecen 3-2
Debrecen – Nyíregyháza 3-1
Létavértes SC – Debrecen 0-2
Debrecen – Létavértes SC 8-0
Vasas – Debrecen 0-3
Debrecen – Vasas 3-1

A Győr útja a döntőig:
Babót – Győri ETO 0-12
Bölcske – Győri ETO 2-5
Győri ETO – Paksi SE 4-0
Paksi SE – Győri ETO 2-3
Honvéd – Győri ETO 0-1
Győri ETO – Honvéd 2-0
Videoton – Győri ETO 0-2
Győri ETO – Videoton 1-2