Döntőbe juthat a Fradi


Ferencváros1.10  döntetlen8.00  Szolnok16.00
Ha nem is fölényesen, de megnyerte az odavágót a Ferencváros: Lengyel korai öngóljával majd Varga találatával 2-0-ra nyert április elején az FTC a Tiszaligetben. Most is a zöld-fehérek az esélyesek, hiszen amióta az új stadionjukban játszanak, még nem kaptak ki. Sőt, ikszelni is csak kétszer ikszeltek és nem valószínű, hogy az NBII ötödik helyén álló Szolnok akár egy döntetlenre is jó lenne ma este.

Már csak azért sem, mert a Ferencváros legutóbbi három hazai tétmeccsét kapott gól nélkül nyerte meg és ugyan a Szolnok többnyire eredményes szokott lenni idegenben, azért mégiscsak más Mezőkövesden három gólt szerezni, mint az Üllői úton. Ezért nem is lenne annyira meglepő, ha a vendégcsapat nem rúgna gólt 1.50.

Kérdés, hogy a Fradi a 2-0-s előny birtokában mennyire lesz motivált a gólszerzést illetően. Ha esetleg négyet rúgna a hazai csapat, azzal már mi is elég jól járnánk 2.85. Mindenestre az előző körben a szintén másodosztályú Csákvár ötöt kapott a Groupama Arénában, ennyi akár most is benne van, ha jó napot fognak ki az FTC támadói 3.20.

A Szolnok igencsak nehéz helyzetben van, hiszen támadniuk kellene ahhoz, hogy némi reményük maradjon a továbbjutásra, viszont tavasszal nagyon nehéz gólt rúgni a Fradinak. Így viszont kinyílhatnak hátul, ami könnyen ahhoz vezethet, hogy a hazai csapat nyeri majd mindkét félidőt 1.92.

Tipp: Gólok 3,75 felett @ 2.55