Derbi a Ligakupában: Második felvonás


Újpest2.25  döntetlen3.30  Ferencváros2.80
Ligakupára továbbra is rizikós fogadni, ezt a múlt héten is megtapasztalhattuk, amikor a Fradi könnyedén négyet rámolt az Újpestnek, holott normál körülmények között a budapesti derbik többnyire kemény játékot, de annál kevesebb gólt hoznak. Ehhez képest a múlt kedden Busai kevesebb, mint húsz perc alatt mesterhármast lőtt.

Innen szép továbbjutni, gondolhatják Újpesten és azért bármennyire alacsony a tét a Ligakupában, azért csak nem hagyják annyiban a lilák ezt a párharcot. A továbbjutás érdekében viszont szinte mindent egy lapra kell(ene) föltenni, ezért mondjuk 1.77-ért megtenni azt, hogy az első gólt az Újpest lövi, nem tűnik elhibázott lépésnek.

Persze nyilván a Fradi sem akarja majd kiengedni a kezéből a továbbjutást. Ebben az évben mindkét újpesti meccsükön eredményesek voltak a zöld-fehérek, ez valószínűleg most sem lesz másképp. 1.63-as odds van arra, hogy mindkét csapat gólt szerez, kár lenne ezt kihagyni.

A múlt heti találkozó után ember legyen a talpán, aki helyesen megtippeli a gólok számát, de talán egy 2,5 feletti találatszám összejön szerda este is 1.76.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.63