Déli-mix: Vasárnapi mustra


Sevilla1.40  döntetlen4.70  Eibar8.00
Eddig igen jól alakul a Sevilla szezonja, a negyedik helyről várhatják a 15. fordulót. Legutóbbi négy tétmeccsüket megnyerték, az utolsó kettőt ráadásul kapott gól nélkül. Bajnoki meccsen még veretlenek otthon ebben a szezonban, mérlegük 5-2-0. Csak kétszer fordult elő, hogy ne kaptak volna gólt valamelyik hazai bajnokijukon.

Parádés meccsen nyert múlt hétvégén az Eibar 5-2-re az Almería ellen. Ez volt az ötödik bajnoki győzelme az újoncnak. Idegenbeli mérlegük 3-1-3.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.12


Atletico Madrid1.60  döntetlen3.85  Villareal6.00
A Real Sociedad ellen elszenvedett vereség óta zsinórban három bajnokit megnyert az Atletico Madrid. Hazai pályán tavaly május óta veretlenek La Liga meccsen, az aktuális szezonban pedig egy Celta Vigo elleni döntetlen kivételével az összes bajnoki mérkőzését megnyerte Diego Simeone gárdája.

A Villareal utoljára 2009-ben tudott győzni az Atletico vendégeként, és idegenbeli teljesítményüket elnézve nem túl valószínű, hogy öt év után újra három ponttal távoznának Madridból.

Tipp: Mandzukic gól @ 2.12


Juventus1.33  döntetlen5.20  Sampdoria9.50
Két 0-0-s döntetlent játszott egymás után a Juventus. Az egyiket múlt héten Firenzében, míg a másikat kedden, hazai pályán az Atletico Madrid elleni BL meccsen. Nehéz eldönteni, hogy vasárnap melyik arcát mutatja majd a Juve: újabb gólszegény meccs következik, vagy kiszakad a gólzsák, mint idén januárban, amikor négyet vágtak a Samp’-nak.

Mindenestre a Sampdoria szezonja kiválóan alakul, nem véletlenül várják a negyedik helyről az aktuális fordulót. Eddig csak az Inter tudta őket megverni, bár a felsőház csapatai közül ők játszották a legtöbb döntetlent (hetet).

Tipp: X2 @ 3.35


Milan2.80  döntetlen3.35  Napoli2.60
Genovában kapott ki 1-0-ra múlt héten a Milan, a Napoli ellen ennél nyilván több kell majd. Nem túl jó a Milan hazai mérlege: 3-2-2, nem lenne meglepő, ha a vendégek ponttal vagy pontokkal távoznának, mint tették ezt az előző szezonban.

Régóta veretlen a Napoli ugyanakkor azt elég nagy túlzás lenne állítani, hogy szárnyal a nápolyi együttes. Leginkább idegenben szoktak hibázni, mérlegük 3-3-1.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.12

Eredő odds: 31.92