Déli-mix: Vasárnapi körkép


Barcelona1.08  döntetlen12.00  Espanyol25.00
A Celta Vigo elleni kisiklás óta igencsak összeszedte magát a Barcelona: Messiék hat tétmeccset nyertek zsinórban, a legutóbbi három alkalommal még gólt sem kaptak.

Az Espanyol elleni városi derbik többnyire kiélezett küzdelmet és kevés gólt hoznak, legalábbis az utóbbi öt párosításra ez volt jellemző.

A vendégcsapat hosszú nyeretlenségi szériát szakított meg azzal, hogy az előző fordulóban 2-1-re legyőzte a Levantét. Idegenben meglehetősen siralmas mérleggel rendelkeznek (0-2-4) és meglepő lenne, ha ponttal távoznának a Nou Campból.

Tipp: Gólok száma 4 alatt @ 1.59


Villareal1.70  döntetlen3.75  Real Sociedad5.00
Az előző három fordulóban a megszerezhető kilenc pontból hetet gyűjtött a Villareal. Múlt héten a Cordoba vendégeként nyertek 2-0-ra, hazai mérlegük 3-3-0.

Az év elején meglehetősen érdekesen alakult ez a párharc: A Villareal januárban fölényesen, 5-1-re győzött hazai pályán a Real Sociedad ellen, majd három nappal később 1-0-ra kikaptak tőlük.

A vendégek is három fordulója veretlenek, ugyanúgy két győzelem és egy iksz a mérlegük. Idegenben viszont még nem nyertek bajnokit ebben a szezonban, három döntetlen mellett ugyanennyi vereség jött nekik össze.

Tipp: Félidőben X @ 2.23


Napoli1.30  döntetlen5.25  Empoli12.00
Zsinórban három tétmeccsen is leikszelt a Napoli, a legutóbbi a Sampdoria vendégeként történt az előző fordulóban. Legutóbbi hazai meccsük is döntetlennel ért véget a Cagliari ellen (3-3).

Egészen jó formában van mostanában az Empoli, három fordulója veretlenek. Idegenbeli mérlegük a szezonban 1-3-2, még az is lehet, hogy pontot rabolnak Nápolyból

Tipp: X2 @ 3.65


Inter1.47  döntetlen4.20  Udinese7.75
Október vége óta nyeretlen az Inter a bajnokságban, az előző fordulóban az AS Roma vendégeként kaptak ki 4-2-re. Utoljára márciusban fogadták az Udinesét, az a meccs gól nélküli döntetlennel ért véget.

A vendégeknek is hasonlóan csapnivalóan megy mostanában, novemberben a 12 megszerezhető pontból mindössze kettőt gyűjtöttek. Az előző fordulóban a másik milánói csapattól kaptak ki 2-0-ra.

Tipp: Gólok 2,5 alatt @ 1.83

Eredő odds: 23.68