Déli-mix: Vasárnapi kínálat


Fiorentina1.50  döntetlen4.20  Empoli7.00
A középmezőny sűrűjében várják a firenzeiek az őszi szezon utolsó meccsét, melyre egy könnyed, 1-4-es győzelemmel hangoltak múlt héten. Az idegenbeli siker két, nyeretlen forduló után hozott három pontot a liláknak. Viszont hazai mérlegük a bajnokságban nem túl jó: 2-3-2. Érdekesség, hogy mindhárom iksz gól nélküli döntetlen volt.

A legutóbbi öt fordulóban kilenc pontot zsebelt be a megszerezhető tizenötből az Empoli. Egyébként hétfőn gól nélküli döntetlent játszottak a Torino házigazdájaként. Idegenben egészen jól ment nekik ősszel (1-4-2), nem kizárt, hogy meglepik a Fiorentinát.

Tipp: X2 @ 2.65


Inter2.15  döntetlen3.35  Lazio3.60
Kívülállóként is szomorú látni, hogyan vált a nem oly’ rég BL győztes Interből afféle jellegtelen középcsapat. Az előző fordulóban ugyan hosszú nyeretlenségi szériát szakítottak meg azzal, hogy idegenben 2-0-ra verték a Chievót, de igazából ez nem sokat változtatott a helyzetükön. Ha nyernek vasárnap este, akkor is a középmezőnyben telelnek.

A Laziónak mindenképp három pontra van szüksége ahhoz, hogy megőrizze harmadik helyét. Az előző két fordulóban idegenben és otthon is nyerni tudtak, őszi vendégmérlegük 3-2-3.

Tipp: Gólok 3,25 alatt @ 1.34


Villareal1.33  döntetlen5.25  Deportivo La Coruna9.50
Igencsak huszáros hajrát vágott ki a Villareal: november eleje óta veretlenek, legutóbbi három bajnoki meccsüket pedig úgy nyerték meg, hogy még csak gólt sem kaptak. Ráadásul az előző fordulóban az Atletico Madridtól hozták el a három pontot (0-1).

A szebb napokat is megélt Depor tehát nem sok jóra számíthat vasárnap, bár az előző fordulóban hosszú idő után tudtak újra nyerni. Ugyanakkor nagyon kevés gólt rúgott ősszel a Deportivo igaz, nem a legkevesebbet a mezőnyben. Idegenben konkrétan négy találatig jutottak, nem csoda, hogy ehhez kapcsolódó mérlegük sem a legjobb: 1-2-4.

Tipp: Hazai csapat nyer úgy, hogy nem kap gólt @ 1.91


Athletic Club Bilbao3.75  döntetlen3.25  Atletico Madrid2.10
Két fordulója nyeretlen a Bilbao, múlt héten a Real Sociedad vendégeként játszottak 1-1-es döntetlent. Hazai mérlegük a bajnokságban 3-2-2. Ebben az évben ez lesz a harmadik alkalom, hogy vendégül látják az Atletico Madridot: januárban kupameccsen kaptak ki tőlük 2-1-re, majd pár hónappal később ugyanilyen eredmény született a bajnokságban is.

Mintha kisebb hullámvölgybe került volna a fővárosi gárda: a Villareal ellenei vereséget követően a kupában is csak egy 2-2-es döntetlent értek el hazai pályán a másodosztályú Hospitalet ellen.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.15

Eredő odds: 14.58