Déli-mix: Vajon megint borsot tör a Samp’ a Juve orra alá?


Juventus 1.17, döntetlen 7.50, Sampdoria 14.00
Magabiztosan vezeti a Juventus az olasz labdarúgó bajnokságot, nyolc pont előnyük van a második helyezett Romával szemben. Múlt héten a Cagliari otthonában nyertek 4-1-re. Ez volt zsinórban a tizenegyedik győzelmük a bajnokságban, október huszadika óta egyetlen árva pontot sem veszítettetek. Hazai pályán félelmetes mérleggel rendelkeznek, tavaly áprilisban kaptak ki utoljára a Bayern Münchentől. Legutóbbi négy hazai tétmeccsükön még csak gólt sem kaptak, ellenben lőttek 11-et.

Idei első győzelmét szerezte meg a Sampdoria az előző fordulóban, hazai pályán nyertek 3-0-ra az Udinese ellen. A középmezőnyben tanyázó genovaiak idegenbeli teljesítménye általában csapnivaló, döntetlent ritkán érnek el, a győzelem pedig csak náluk jóval gyengébb csapatok ellen szokott sikerülni Ugyanakkor időről-időre pont a Juve ellen szoktak bravúros győzelmeket elérni. Például 2013-ban háromszor találkoztak, kétszer genovai győzelem született. Lehet most is meglepetést okoznak?

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.85

AC Milan 1.45, döntetlen 4.40, Verona 6.75
Az előző fordulóban emlékezetes meccsen kapott ki az újonc Sassuolo vendégeként a Milan 4-3-ra. Ez a meccs amúgy nagyszerűen leképezte a milánóiak eddigi teljesítményét. Simán lehet, hogy képesek lesznek otthon is leikszelni a Verona ellen, mint az nem is olyan régen már előfordult egyszer-kétszer.

Az esetleges vendégsikerre már csak azért is van esély, mert jól szerepel a Verona az aktuális Serie A szezonban. A hatodik helyről várhatják a fordulót és bár múlt héten kikaptak a Napolitól, összességében egészen tűrhetően szerepelnek.

Tipp: Döntetlen @ 4.45

Levante 15.00, döntetlen 6.50, Barcelona 1.18
Zsinórban két tétmeccset is 1-0-ra nyert meg a Levante, a Malagát a bajnokságban, míg a Rayo Vallecanót a kupában verték meg. A Barca ellen utoljára 2011-ben tudtak pontot szerezni, legutóbbi találkozásuk alkalmával egy hetest kaptak a katalánoktól.

Nem bírt az Atleticóval az előző fordulóban a Barcelona, 0-0-s döntetlennel ért véget a mérkőzés. Így aztán még mindig ugyannyi pontjuk van, mint madridi vetélytársuknak, ráadásul a Real is egyre jobban kapaszkodik mögöttük. A kupában továbbjutottak csütörtökön, viszont Neymar megsérült. Azonban így is elég valószínű, hogy behúzzák majd a meccset. 

Tipp: Fogadás hendikeppel (0-1), a Barcelona nyeri a meccset @ 1.48

Atletico Madrid 1.33, döntetlen 4.75, Sevilla 9.50
Szóval a múlt heti 0-0-s döntetlennel maradt minden a régiben, az Atletico Madrid rosszabb gólarányának köszönhetően a második helyen áll. Ilyenformán kötelező most számukra a győzelem, ami egyébként hazai pályán nem kéne, hogy különösebb gondot okozzon a Levante ellen.

Főleg, hogy a Sevilla utoljára 2011-ben tudott pontot szerezni az Atletico otthonában. Mondjuk idegenbeli mérlegük nem annyira rossz, szoros meccs is lehet belőle.

Tipp: Gólok száma több mint 2.5 @ 1.62

A kombináció eredő szorzója @ 30.41

Azt gondolod, hogy te értesz a legjobban a kézilabdához? Nyerj minél magasabb szorzón és nyerj készpénzt, bónuszt vagy ingyen pörgetést!