Déli-mix: Tovább menetel a Juve?


Juventus 1.38, döntetlen 4.60, Fiorentina 9.60
A vártnál talán könnyedebben nyerte meg múlt héten a Milan elleni rangadót a Juventus 2-0-ra. A Conte-csapat kiváló szériát produkál (nem csak az olasz bajnokságban) hiszen legutóbbi négy tétmeccsüket úgy nyerték meg, hogy gólt sem kaptak, viszont hetet lőttek. Most azt a Fiorentinát fogadják, amely ellen tavaly októberben 4-2-s vereséget szenvedtek Firenzében.

Hazai pályán kapott ki múlt héten a Fiorentina, a Lazio tudott náluk nyerni 1-0-ra. Úgy tűnik, hogy kisebb hullámvölgybe került a firenzei csapat, ugyanis utoljára február elején tudtak nyerni bajnokit, akkor az Atalantát verték meg. Azóta három meccs alatt csupán egy pontot tudtak szerezni. A Juve vendégeként általában szoros meccseket játszanak (1-2, maximum három gól), utoljára 2011-ben tudtak Torinóban pontot szerezni.

Tipp: Gólok száma kevesebb mint 2.5 @ 2.12

Napoli 2.30, döntetlen 3.30, Roma 3.30
Kisebb meglepetést okozott az előző héten azzal a Napoli, hogy csak 1-1-s döntetlent ért el a kiesőhelyen álló Livorno vendégeként. Ez volt zsinórban a második döntetlenjük a bajnokságban, előtte a Genoával nem tudtak elbánni hazai környezetben (szintén 1-1). Pár hete már játszottak a Romával az olasz kupában, akkor a nápolyi meccs sima 3-0-s hazai győzelmet hozott, Tottiék ki is estek. 

A bajnokságban viszont január óta veretlen az AS Roma, múlt héten hazai pályán játszottak 0-0-s döntetlent az Inter ellen. Egyébként hat pontos előnyük van a harmadik helyezett Napolival szemben, nyilván szeretnék, hogy ez így maradjon, vagy esetleg növekedjen. Viszont Nápolyban utoljára 2011-ben tudtak csak győzni. 

Tipp: 1X @ 1.36

Real Madrid 1.06, döntetlen 12.20, Levante 35.00
Újra madridi csapat vezeti a spanyol bajnokságot, csak éppen most a Real Madrid. Egy ponttal előzik meg a második Barcelonát és ehhez nyerniük sem kellett a múlt héten: egy 2-2-s döntetlent értek el az Atletico ellen idegenben. Most sokkal könnyebb meccs vár rájuk, ugyanis a Levantét rendszeresen kitömik, ha a Bernabeuban látják vendégül.

A nyolcadik helyről várhatja az aktuális fordulót a Levante, múlt héten az Osasunát győzték le hazai pályán 2-0-ra. Idegenbeli mérlegük a bajnokságban 4-4-5, a Real Madrid vendégeként utoljára 2007-ben tudtak győzni.

Tipp: Fogadás hendikeppel (0-2), a Real nyeri a meccset @ 1.55

Real Sociedad 1.45, döntetlen 4.70, Rayo Vallecano 6.75
Egy héttel ezelőtt kikapott Sevillában 1-0-ra a Real Sociedad. Ez azért meglepő egy kicsit, mert az előtte lévő fordulóban legyőzték a Barcelonát 3-1-re, amit akárhogy is nézünk, figyelemreméltó teljesítmény. Igen jó hazai szereplést produkál a Real Sociedad, ennek is köszönhetik előkelő hatodik helyüket a bajnokságban. Utoljára tavaly szeptemberben kaptak ki hazai bajnokin, azóta hetet megnyertek és háromszor ikszeltek. 

Nem valószínű, hogy pont a kiesőhelyen álló Rayo Vallecano fogja megszakítani ezt a remek sorozatot, ugyanis elég ritkán szereznek pontot vendégként. A Real Sociedad otthonában pedig rendre (többnyire nagyarányú) vereséget szenvednek. 

Tipp: Gólok száma több mint 2.5 @ 1.52

A kombináció eredő szorzója @ 6.79