Déli-mix: Rangadó Rómában


Villareal1.35  döntetlen5.00  Elche9.00
A hazaiak játszották majdnem a legtöbb döntetlent a bajnokságban – a tizenkét iksz ugyan nem elég az első helyhez, de a Villareal ott van ezzel a képzeletbeli dobogón.

A Villareal legutóbbi öt bajnokijából négy végződött döntetlennel, és csak egyszer kaptak ki (az Atlético Madridtól). Ha ez továbbra is így folytatódik, akkor még az is előfordulhat, hogy bukja az EL indulást érő hatodik helyet a Villareal. Na, persze ehhez az is kell, hogy lejátsszák az utolsó két fordulót…

Az Elche elvi szinten pont verhető csapat volna, csakhogy igen durván belehúztak a végére. A legutóbbi öt fordulóban a megszerezhető tizenöt pontból tizenkettőt gyűjtöttek, csak a Vicente Calderónaban nem tudtak mit kezdeni az Atlético Madriddal.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.15


Celta Vigo2.80  döntetlen3.60  Sevilla2.40
A középmezőny kellős közepén várhatja a vasárnapi meccset a hazai gárda. Múlt héten az Almería vendégeként ikszeltek, előtte viszont hazai pályán verték a Malagát. Otthoni mérlegük tavasszal 4-2-4, ennek alapján simán van esélye a vendégeknek.

Persze lehet, hogy inkább az EL visszavágóra tartogatja majd energiáit a Sevilla, bár 3-0-s előnnyel utazhatnak majd Firenzébe a jövő héten. A bajnokságban az ötödik helyen állnak és akár még a BL selejtezőt érő negyedik helyet is elcsíphetik, ha szerencsésen alakulnak számukra az eredmények.

Egyébként elég hosszú veretlenségi sorozatot hozott össze a Sevilla, melynek a Real Madrid vetett véget az előző fordulóban.

Tipp: Félidőben X @ 2.28


Lazio1.85  döntetlen3.60  Inter4.40
Az AS Romával verseng a Lazio a második helyért, egyelőre váltakozó sikerrel. Ez nagyban köszönhető annak, hogy a múlt héten csak 1-1-es döntetlent értek el az Atalanta vendégeként. Egyébként egészen a Juve elleni meccsig igencsak jól ment a Lazionak, a torinói vereség után viszont nem találnak vissza erre az útra.

Már megszokhattuk, hogy mennyire nem megy a milánói csapatoknak, ugyanakkor az Inter kicsit jobban összeszedte magát a szezon végére, mint városi riválisa. Sőt, a hat fordulója tartó veretlenségi szériának is köszönhetően még akár EL-t érő helyezést is elcsíphetnek.

Tipp: Gólok 3,25 alatt @ 1.50

Eredő odds: 7.35