Déli-mix: Olasz rangadó és egy spanyol meccs


Inter2.70  döntetlen3.20  Juventus2.75
Meglepően jól kezdte a szezont az Inter, aztán jött a Fiorentina elleni hazai meccs és mintha az egész addigi jó teljesítményt elvágták volna: 4-1-re kikapott az Internazionale, majd rögtön a következő fordulóban ikszelt a Sampdoria otthonában. Jól jött hát a szünet az Inter számára, viszont rögtön egy igen nehéz meccs vár rájuk vasárnap este.

A hazaiak egy igazi Juve specialistát tudhatnak a soraikban; Icardi pályafutása során öt alkalommal lépett pályára a Juventus ellen és mindig legalább egy gólt szerzett ilyenkor. Ha megint játszik majd, akkor könnyen lehet, hogy újra betalál, ugyanis a Juventus egy genovai győzelmet leszámítva rendre gólt kapott a bajnoki meccsein.

A Juve egyébként mindössze nyolc pontot szerzett eddig és ugyan még korai lenne kijelenteni, hogy elment a szezonjuk, de igencsak aktuális lenne összekapniuk magukat, mert már így is tíz ponttal vannak lemaradva a listavezető Fiorentinától.

Tipp: Icardi gól @ 3.10


Deportivo La Coruna2.65  döntetlen3.20  Athletic Club Bilbao2.85
Zsinórban három bajnoki meccsen is veretlen tudott maradni a Deportivo, ráadásul ebből kettőt megnyert. Hazai pályán bőven van mit javítani a mérlegükön: eddig három mérkőzésből csak egyet tudtak megnyerni, egy iksz és egy vereség mellet.

Nem igazán alakul úgy a Bilbao szezonja, ahogyan azt előzetesen várták a baszkok. Ráadásul idegenben eddig még nem nyertek meccset ebben a szezonban, mérlegük vendégként két vereség és egy döntetlen.

Tipp: Félidőben X @ 1.95

Eredő odds: 6.04