Déli-mix: Megtört a Juve lendülete?


Lazio 5.60, döntetlen 3.50, Juventus 1.70
Veretlen még ebben a naptári évben a Lazio, négy tétmeccsből (ebből egy kupa) hármat megnyertek, egyszer játszottak döntetlent. Az előző fordulóban Udinében győztek 3-2-re. A Juventus ellen nem remekeltek az utóbbi időkben, legutóbbi két torinói látogatásuk során nem úszták meg négy kapott gól alatt. Most viszont otthon fogadják a zebrákat és ez akár jól is elsülhet.

Kedden kiesett a Juventus az olasz kupából, miután 1-0-ra kikapott Rómában Tottiéktól. Ez volt az első vereségük 2014-ben. Összesített mérlegük viszont továbbra is pazar, főleg ha csak a bajnoki meccseket tekintjük. Kérdés, hogy a kupakiesés mennyire törte meg lendületüket.

Tipp: Döntetlen @ 3.65

Fiorentina 1.35, döntetlen 4.85, Genoa 10.00
A Fiorentina nem talált még legyőzőre az új esztendőben, sőt öt tétmeccsen mindössze egy gólt kaptak, azt is csak az előző fordulóban, a Siena elleni hazai bajnokin (2-1). A kupában is győzelemmel jutottak tovább, a bajnoki statisztikájukat csak a Torino elleni 0-0 csúfítja el egy kicsit. Hazai mérlegük nagyszerű, az aktuális szezonban egyedül a Napoli tudott náluk nyerni. Emellett hat győzelmet és két döntetlent számlálhatnak otthoni környezetben.

Múlt hét vasárnap 1-0-ra nyert a Genoa az Inter ellen otthon, ez volt a második győzelmük idén. Idegenben csak egyszer léptek pályára ebben az évben, akkor egy négyest kaptak a Rómától. Mérlegük vendégként 2-2-6, ez nem sok jót sejtet a firenzei kiruccanás előtt, főleg hogy utoljára 2003-ban tudtak ott pontot szerezni még egy Serie B meccsen.

Tipp: Hazai csapat nyer úgy, hogy nem kap gólt @ 2.00

Rayo Vallecano 9.00, döntetlen 4.70, Atletico Madrid 1.38
Az Elche otthonában kapott ki az előző fordulóban az utolsó előtti helyen szerénykedő Rayo Vallecano. Lassan kijelenthetjük, hogy ez nem az ő szezonjuk, hiszen csak elvétve szereznek pontot. Hazai mérlegük a bajnokságban 2-0-7 és nem túl valószínű, hogy pont most kezdenek majd el ezen javítani.

Ugyanis az Atleticónak létkérdés most a három pont begyűjtése, ha lépést akarnak tartani a Barcelonával, illetve tartani az egy pont előnyüket a Reallal szemben. Augusztusban egy ötöst gurítottak nekik és bár most valószínűleg egy szorosabb meccs lesz, de kétségtelenül a fővárosi gárda az esélyesebb a győzelemre. 

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.00

Barcelona 1.08, döntetlen 12.00, Malaga 25.00
A végére hagytuk a „tutit”. Hiába küzd gondokkal a Barca (Neymar ügy, stb.) hazai pályán akkor is le kell győzniük a Malagát, ha csak nyolc mezőnyjátékossal állnak ki. Utoljára 2006-ban fordult elő, hogy bajnoki meccsen döntetlent játszottak ellenük, de az sem a Camp Nouban történt. Úgyhogy bátran jöhet az egy vagy két gólos hendi.

Mondjuk, ha biztosra akarunk menni, akkor inkább csak egygólos hendikepet érdemes megjátszani, mert hiába nyeretlen még 2014-ben a Malaga, nem kapnak sok gólt. Múlt héten például Valenciában játszottak 0-0-s döntetlent.

Tipp: Fogadás hendikeppel (0-1), a Barcelona nyeri a meccset @ 1.27

A kombináció eredő szorzója @ 17.78