Déli-mix: Középcsapatok nyomában


Empoli2.15  döntetlen3.25  Atalanta3.60
Az előző fordulóban tudott először nyerni az Empoli ebben a szezonban, ráadásul idegenben gyűjtötték be a három pontot, az Udinese vendégeként (2-1). Ezzel már négyre duzzadt pontjaik száma, előzőleg hazai pályán ikszeltek a Napolival (2-2).

Még az első fordulóban kapott ki az Atalanta az Inter vendégeként, azóta viszont veretlen. Az előző két körben viszont döntetlent játszottak, előbb idegenben a Sassuolo ellen (2-2), majd hazai pályán a Veronával (1-1).

A múlt szezonban a két csapat mindkét meccsén döntetlen született és valahogy nem tudunk szabadulni attól a gondolattól, hogy ez most is pont így lesz majd.

Tipp: Döntetlen @ 3.25


Betis2.20  döntetlen3.35  Deportivo La Coruna3.50
Két öt pontos együttes találkozójára kerül sor az ötödik fordulóban, de azért akad némi különbség köztük. A Betis például veretlen maradt az előző két körben: előbb hazai pályán verték a Real Sociedadot (1-0), majd a Valencia vendégeként játszottak 0-0-s döntetlent.

A Depor is nyert a harmadik fordulóban (1-3 a Rayo Vallecano otthonában), de az előző hétvégén hazai pályán kapott ki a Sporting Gijóntól 3-2-re.

A Betis még veretlen pályaválasztóként, alighanem otthon tartják majd legalább az egyik pontot.

Tipp: Félidőben X @ 2.02

Eredő odds: 6.57