Déli-mix: Két olasz és egy spanyol meccs


AS Roma1.40  döntetlen4.60  Sassuolo8.75
Szerdán nagy bravúrt hajtott végre azzal az AS Roma, hogy otthon tartott egy pontot a Barcelona elleni BL csoportmeccsen. Alessandro Florenzi nevét pedig nagyjából az egész világ megismerhette: a római játékos akkora gólt lőtt, hogy még most sem hisszük el.

Vasárnap délután nyilván más felfogásban kell majd játszania az AS Romának, mint tették azt szerdán és igazság szerint hazai pályán kötelező számukra a három pont begyűjtése, ha nem akarnak lemaradni a bajnoki címért folytatott versenyfutásban.

Egyébként – csakúgy, mint Tottiék – a Sassuolo is hét pontot szerzett az első három fordulóban, azaz még veretlen a gárda. Elég masszív csapat a Sassuolo és ugyan eltiltás miatt nélkülözniük kell majd Sime Vrsaljko játékát, azért biztos nem lesz egyszerű föltörni a védelmüket. Még akár komoly meglepetést is okozhatnak, hiszen az a hét pont nem véletlenül hullott az ölükbe.

Tipp: X2 @ 3.00


Napoli1.90  döntetlen3.65  Lazio4.00
A vártnál talán könnyebben nyert csütörtök este a Napoli az első Európa Liga csoportmeccsén a Club Brugge ellen (5-0). Már csak azért is volt kicsit váratlan egy ilyen arányú győzelem, mert ezt megelőzően augusztus közepén nyert utoljára tétmeccset a nápolyi csapat. Az olasz bajnokságban három forduló alatt két pontot szereztek.

A Lazioról már nehéz lenne azt állítani, hogy brillírozott volna a második számú európai kupában: egy utolsó percben kapott góllal lett 1-1 a Dnipro elleni meccsük. Ami a bajnokságot illeti, eddig hat pontot szerzett a Lazio.

Mindkét együttes számára fontos a három pont megszerzése annak érdekében, hogy elinduljanak fölfelé, így egy parázs kis meccs alakulhat ki ebből.

Tipp: Első gól – Napoli @ 1.53


Barcelona1.07  döntetlen14.00  Levante29.00
Az első gondolat ezzel párosítással kapcsolatban valószínűleg bárhol a világon az „országos egyes”. A Barcelona három bajnoki meccsből hármat megnyert igaz, mind a hármat csak egy-egy góllal. Álomtrió elöl ide vagy oda, a katalánok eddig csak négy gólt rúgtak összesen. A Levantét viszont durván megszórhatják most, ha kijön nekik a lépés.

A vendégek még nyeretlenek a szezonban, egy vereség mellett két döntetlent tudtak összehozni. Legutóbbi három, barcelonai kirándulásuk során egyszer sem úszták meg öt kapott gól alatt.

Tipp: Gólok 3,75 felett @ 1.72

Eredő odds: 7.89