Déli-mix: Két olasz és egy spanyol bajnoki a vasárnapi menüben


Fiorentina1.23  döntetlen6.25  Frosinone13.50
Zsinórban három tétmeccset veszített el a Fiorentina, mindhármat 2-1-es arányban (sorrendben a Napoli, a Lech Poznan, majd pedig az AS Roma verte meg őket), ráadásul ezekből a mérkőzésekből kettőt otthon játszottak a lilák. Aztán a hétközi fordulóban újra nyerni tudott Paulo Sousa csapata: idegenben verték az eddig elég gyenge szezont produkáló Hellas Veronát.

A bennmaradásért küzdő Frosinone is nyert szerdán az utolsó helyezett Carpi vendégeként, viszont idegenben még csak egy pontot szerzett a szezonban, azt is a gyengélkedő Juventus otthonában. Most Firenzében még az iksz is nagy bravúr lenne tőlük.

Tipp: Hazai, kapott gól nélkül @ 1.83


Lazio2.00  döntetlen3.35  Milan4.00
A Lazio még hibátlan hazai pályán a 2015/16-os szezonban, és ez a statisztika nem csak a bajnoki meccsekre vonatkozik, hanem minden sorozatra. Az augusztus közepe óta lejátszott nyolc tétmeccsen mindössze három gólt kaptak összesen és mindhárom találat EL mérkőzésen született. Emellett (a Leverkusen elleni összecsapást leszámítva) rendre kettő gól vagy afölött termeltek.

Idegenben már nem megy nekik annyira, ennek ékes példája volt a szerdai, Atalanta elleni 2-1-es vereség.

Mintha kezdene talpra állni az AC Milan, legalábbis két bajnokit is megnyertek zsinórban, mindkettőt hazai környezetben (előbb a Sassuolo, majd a Chievo ellen). Vendégként viszont csapnivaló mérlegük van: 1-1-3.

Tipp: Hazai @ 2.00


Real Betis3.25  döntetlen3.35  Athletic Club Bilbao2.30
Sokat botlott eddig a Betis, amely az elmúlt két fordulóban nyerni sem tudott. Hazai pályán kikaptak 3-1-re az Espanyoltól, majd a múlt héten 1-1-es döntetlent játszottak a Granada vendégeként. Hazai pályán elveszítették legutóbbi két bajnoki meccsüket.

A Bilbao viszont az AZ Alkmaar elleni EL vereség óta nem kapott ki tétmeccsen, pedig már négyet is játszott. Ráadásul a legutóbbi kettő találkozót úgy nyerte meg, hogy még gólt sem kapott (a Partizan elleni idegenbeli EL meccsről, illetve a Sporting Gijón házigazdájaként lejátszott bajnokiról van szó). Senki nem lepődne meg, ha elhoznák a három pontot a Betis otthonából.

Tipp: Félidőben X @ 2.04

Eredő odds: 7.47