Déli-mix: Jönnek a rangadók


Fiorentina2.55  döntetlen3.35  AS Roma2.80
Ebben a szezonban a Fiorentina még nem kapott gólt hazai pályán bajnoki meccsen – már csak emiatt is nagy meglepetés volt a Lech Poznan 2-1-es csütörtöki győzelme az Európa Ligában. A Serie A előző fordulójában pedig Nápolyban kapott ki ugyanilyen arányban Paulo Sousa csapata.

Az AS Roma is pályára lépett a hét közepén, csak éppen Tottiék a Bajnok Ligájában érdekeltek. A Leverkusen vendégeként őrült meccsen értek el 4-4-es döntetlent, ami abból a szempontból nem meglepő, hogy a Farkasok mostanában igen gólgazdag mérkőzéseket játszanak.

Tipp: Gólok száma 2,5 felett @ 1.91


Atlético Madrid1.58  döntetlen4.00  Valencia6.50
A két spanyol BL csapat közül az Atlético tűnik erősebbnek, ezt a megállapítást a tabellán elfoglalt helyezésük is alátámasztja. Egyébként a hazaiak 4-0-ra intézték el a héten az Asatnát, míg a Valencia 2-1-re nyert a Gent ellen.

Ami a spanyol bajnokságot illeti, az Atéltico két nyeretlen fordulót követően győzött múlt héten a Real Sociedad vendégeként 2-0-ra, hazai mérlegük 2-1-1.

A Valencia legutóbbi két idegenbeli bajnokiját elveszítette (az Espanyol és a Bilbao otthonában), viszont két tétmeccset megnyert zsinórban. Előbb hazai pályán a Malaga elleni bajnoki mérkőzést, majd pedig az előbb emlegetett EL meccset a Gent házigazdájaként.

Tipp: Félidőben X @ 2.08

Eredő odds: 3.97