Déli-mix: Jól járhatunk egy újabb torinói döntetlennel


Valencia 1.55, döntetlen 4.20, Valladolid 6.00
Úgy tűnik, hogy jótékony hatással volt a Valenciára a szurkolók látogatása az öltözőben, azóta két tétmeccset is megnyertek. A spanyol bajnokságban a Getafe ellen győztek 1-0-ra Madridban, az EL-ben pedig a St. Gallen csapatát verték idegenben 3-2-re. Azért van még hova fejlődniük, jelenleg a Primera Division igen sűrű középmezőnyben tanyáznak. Legutóbbi hazai meccsükön 1-0-ra kikaptak az Almeríától, ez volt zsinórban a második vereségük otthon. Most, hogy kezdenek formába lendülni, nem valószínű, hogy újabb pontokat hullajtanak majd a Mestallában.

Ugyancsak az Almería tört borsot a Valladolid orra alá, csak éppen az előző fordulóban. Akkor idegenben kapott ki a Valladolid, bár amúgy sem nagyon tudnak értékelhető eredményt fölmutatni, ha nem ők a pályaválasztók. Eddig hat idegenbeli meccsen öt pontot szereztek, Valenciából utoljára négy évvel ezelőtt távoztak ponttal.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.33

Real Betis 12.75, döntetlen 6.50, Barcelona 1.22
Csupán azért nem várja az utolsó helyről ezt a fordulót a Betis, mert jobb a gólarányuk mint a mögöttük lévő két csapatnak. Az EL-ben újra nyerni tudtak a Guimares ellen, viszont a bajnokságban ezidáig csak kétszer hagyták el győztesen a pályát. Eddigi mérlegük 2-3-7, idegenben eddig összesen egy pontot tudtak szerezni.

A Barcelona Milan-veréssel hangolt a hétvégére, bajnoki statisztikájukat csak egy döntetlen csúfítja el. Tavaly májusban ikszeltek a Betis otthonában, most elég nagy meglepetésnek számítana egy hasonló eredmény. Még akkor is, ha az előző fordulóban csak egy sovány 1-0-ás győzelemre futotta tőlük az Espanyol házigazdájaként.

Tipp: Hendikeppes fogadás (0-1), a Barcelona nyeri a meccset @ 1.70

Roma 1.18, döntetlen 6.50, Sassuolo 8.00
Múlt héten Torinóban tapasztalhatta meg saját bőrén a Roma, hogy semmi nem tart örökké: 1-1-es döntetlent játszottak a Bikákkal, így megszakadt a nyerő szériájuk. Ugyanakkor még így is három ponttal vezetik a tabellát a Napoli előtt és az újonc Sassuolo ellen gyakorlatilag garantált a hazai győzelem az Olimpiai Stadionban.

A Sampdoria vendégeként nyert gólzáporos meccsen az előző fordulóban a Sassuolo (3-4). Ez volt egyébként az első győzelmük idegenben, mondjuk eddig sem adták könnyen a bőrüket. Ennek ellenére egy hasonló sikerre most igen kevés esély van, de a döntetlen is szinte csodaszámba menne. Egyébként az előbb említett Sampdoria-meccset leszámítva eddig nem igazán tudtak gólokat szerezni idegenben, ráadásul a Roma még gólt sem kapott ebben a szezonban, ha otthon lépett pályára bajnokin.

Tipp: A vendégcsapat nem szerez gólt @ 1.60

Juventus 1.73, döntetlen 3.65, Napoli 4.85
A Juve-Napoli párharc mindig nagy csatát hoz, most külön emeli a tétet, hogy mindkét csapat 28 pontos.Múlt héten 1-0-ra nyert a Juventus a Parma vendégeként, a keddi BL meccsen pedig 2-2-őt játszottak a Reallal. Eddig az összes bajnoki meccsüket megnyerték hazaii pályán, szám szerint ötöt. Ezeken a találkozókon összesen tizenöt gólt szereztek, és csak négyet kaptak. A nagy olasz rangadók egyik sajátossága, hogy a végeredmény gyakran végződik döntetlenre, talán most sem túl nagy vakmerőség ezzel számolni.

Legutóbbi öt tétmeccsét megnyerte a Napoli, szerdán a BL-ben a Marseille ellen győztek 3-2-re, előtte a Catania  elleni bajnokit húzták be hazai pályán (2-1). Idegenben négy meccset nyertek eddig a Serie A-ban, egyedül a Romától kaptak ki. Nem könnyű mattolni a védelmüket, valószínűleg nem hoz majd gólzáporos meccset a torinói túrájuk.

Tipp: Döntetlen @ 3.65

A kombináció eredő szorzója @ 23.45