Déli-mix hétvégére


Levante 9.50, döntetlen 5.20, Real Madrid 1.33
Majd' egy hónapos nyeretlenségi széria után újra győzni tudott a Levante, az Osasuna otthonából hozták el három pontot múlt héten egy 1-0-s diadalt követően. Őszi mérlegük eddig 2-4-1, érdekesség, hogy mindkét győzelmük idegenben született. 2011 szeptemberében 1-0-ra legyőzték a Realt, azóta viszont pontot sem tudtak ellenük szerezni.

Az előző forduló egyik nagy meglepetése volt, hogy 1-0-ra kikapott otthon az Atletico Madridtól a Real. Annyira nem rázhatta meg mindez a Királyi Gárdát, mert a hétközi BL meccsen gond nélkül gurítottak egy négyest az FC Kobenhavn-nak (jó, nyilván a dán csapat gyengébb, mint az Atletico). Visszatérve a hétvégi meccsre, Bale valószínűeg nem léphet majd pályára sérülés miatt, de azért elég hosszú a madridi kispad ahhoz, hogy valahogy majd pótolják a világ legdrágább játékosát.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.77

FC Barcelona 1.09, döntetlen 10.50, Valladolid 25.00
Míg a Realnál Bale hiánya okoz gondot, addig a katalánok háza táján Messi pótlása okozhat fejtörést. Ugyanakkor a héten az argentín zseni nélkül is nyertek a Celtic elleni BL meccsen, igaz csak 1-0-ra. Nagy újdonságot nem árulunk el azzal, hogy eddig az összes meccsét megnyerte a Barca az aktuális bajnoki kiírásban, így nagy eséllyel most is begyűjtik majd a három pontot.

Augusztus vége óta nyeretlen a Valladolid, az előző fordulóban a Malaga ellen játszottak döntetlent (2-2). Mindössze egy Getafe elleni bajnokit nyertek meg eddig a három döntetlen, és az ugyanennyi vereség mellett. Utoljára 2011-ben tudtak legalább egy pontot szerezni a Barcelona ellen.

Tipp: Hendikeppes fogadás (0-1), a Barca nyeri a meccset @ 1.32

Juventus 1.58, döntetlen 3.85, AC Milan 5.50
Nehezen tudott csak pontot menteni a Juve szerdai BL csoportmeccsén a Galatasaray ellen, hazai pályán. A bajnokságban is botlottak már egyszer, amikor az Inter ellen 1-1-et játszottak. Ezen kívül az összes eddigi bajnokijukat megnyerték, az előző fordulóban 1-0-ra győztek a torinoi derbin. Hazai pályán január óta veretlenek, az azóta lejátszott 11 Serie A meccsből kilencet megnyertek, csak kétszer játszottak döntetlent.

Finoman szólva is hullámzó teljesítményt nyújt a Milan ebben a szezonban. Kedden egy igen véleményes tizenegyes segítségével mentettek pontot az amszterdami BL meccsükön, az olasz bajnokságban pedig az igen sűrű középmezőnyben vannak. Múlt heti bajnokijukat 1-0-ra megnyerték a San Siroban a Sampdoria ellen. Az elmúlt időszak Juve-Milan összecsapásait vizsgálva elég valószínű, hogy nem látunk majd sok gólt ezen a meccsen.

Tipp: Döntetlen @ 3.85

Lazio 2.30, döntetlen 3.20, Fiorentina 3.10
Múlt héten a Sassuolo vendégeként játszott 2-2-es döntetlent a Lazio, egy ponttal vannak leszakadva aktuális ellenfelüktől. Csütörötökön szintén ikszeltek az EL-ben a török Trabzonspor vendégeként. Legutóbb márciusban látták vendégül a firenzei lilákat, akkor 2-0-ra kikaptak tőlük.

A Fiorentina is érdekelt az EL-ben, és ők nyerni tudtak idegenben az ukrán Dnipro ellen. A Serie A-ban két fordulója nyeretlenek, kikaptak az Intertől Milánóban, a múlt héten pedig a Parma házigazdájaként játszottak 2-2-es döntetlent.

Tipp: Döntetlen @ 3.20

A kombináció eredő szorzója @ 28.78