Coppa Italia: Torinói derbi


Juventus1.62  döntetlen3.65  Torino6.00
Igazán különleges összecsapással zárul az olasz kupa szerdai játéknapja, ugyanis derbit rendeznek Torinóban. A két csapat közötti versengést/ellentétet valószínűleg senkinek nem kell különösebben ecsetelni, igencsak patinás összecsapásról van szó.

A gyenge szezonkezdés után összeszedte magát a Juventus és a negyedik helyen áll a bajnokságban, hat ponttal lemaradva a listavezető Intertől. A Torino pedig mondhatni a szokásos teljesítményt hozza idén is, ami a jelenleg a Serie A tizenegyedik helyéhez elég. Ami pedig a kupát illeti, a Juve most kapcsolódik be a küzdelmekbe, a Torino viszont már két meccsen is túl van: a Pescarát és a Cesenát egyaránt 4-1-re verték hazai pályán.

A két csapat egymás elleni eredményeit böngészve feltűnő, hogy ritkán születik sok gól, a legutóbbi három derbi egyaránt három-három találatot hozott meccsenként. Ebben a szezonban már játszottak bajnoki meccset a Juventus pályaválasztásával, akkor 2-1-re nyertek a Zebrák. A Torino egyébként utoljára 1995-ben tudott győzni a Juve vendégeként, de döntetlent is hét évvel ezelőtt értek el legutóbb városi riválisuk otthonában.

Kupameccseken gyakran születik meglepetés, szóval érdemesebb lehet inkább a gólok számában, vagy egyéb statisztikai fogadásban gondolkodni.

Tipp: Gólok száma 2,5 alatt @ 1.64