Coppa Italia: Rangadók az elődöntőben


Lazio2.48  döntetlen3.15  Napoli2.95
A bajnoki tabella negyedik és harmadik helyezettje játszik majd egymással a kupa-elődöntőben: a két csapat között mindössze két pont különbség van, szóval várhatóan egészen apró dolgokon múlik majd a továbbjutás.

Zsinórban három bajnokit is megnyert a Lazio: az Udinese, a Palermo és a Sassuolo ellen gyűjtötték be a három pontot. Nem is olyan régen fogadták otthon a Napolit: január közepén Benítezék 1-0-ra győzni tudtak Rómában.

A két csapat az előző szezonban is összefutott a kupában, akkor a nápolyiak jutottak tovább. Azok a nápolyiak, akik idén két vesztes mérkőzést leszámítva az összes tétmeccsüket megnyerték. Mindkét vesztes meccs bajnoki volt és idegenben történt, legutóbbi pont az előző fordulóban, a Torino vendégeként.

Tipp: Félidőben X @ 2.04


Juventus1.55  döntetlen3.75  Fiorentina6.75
Ha nem is sorsdöntő, de a bajnoki cím szempontjából mindenképpen fontos mérkőzésen van túl a Juve: Rómában játszottak 1-1-es döntetlent a Zebrák és ez azt jelenti, hogy kilenc pontos előnyük nem csökkent az AS Romával szemben.

Szinte már közhely, de muszáj megemlíteni, hogy mennyire félelmetes a Juventus hazai mérlege: utoljára 2013. áprilisban veszítettek tétmeccset otthon, a Bayern München ellen. Azóta maximum egy-egy iksz csúszott be néha, például pont a Fiorentina ellen lejátszott tavalyi Európa Liga meccs 1-1-es döntetlennel zárult.

Nem lenne meglepő, ha most is valami hasonló eredmény születne, hiszen a Fiorentina elég masszív csapat, a bajnokság ötödik helyén tanyáznak, az Európa Ligában pedig a Tottenham Hotspurt búcsúztatták. Egyébként az év elejei, Parma elleni kisiklást leszámítva veretlenek ebben az évben. Érdekesség, hogy négy döntetlenjük közül az összes 1-1-re végződött.

Tipp: Tevez gól @ 2.05

Eredő odds: 4.18