Coppa Italia: Nagyon érik egy Juve-Milan döntő


AC Milan1.27  döntetlen5.50  Alessandria12.50
Az elmúlt évekhez képest igen jól szerepel ebben a szezonban az AC Milan. Harcban vannak az európai kupaindulást jelentő helyek egyikéért, plusz majd nagy eséllyel a kupadöntőben is játszhatnak.

Ugyan igen sovány, 1-0-s előnyt szedett össze az odavágón Sinisa Mihajlovic együttese, de hazai pályán nem kéne, hogy a harmadosztályú Alessandria különösebb problémát okozzon számukra kedd este. Még akkor sem kéne, hogy így legyen, ha a szerb mester esetleg több kulcsjátékost is pihentetni kíván majd. Egyébként a kupameccs óta hat bajnokin van túl az AC Milan, ezek közül négyet megnyert és kétszer ikszelt. Hétvégén hazai pályán verték 1-0-ra a Torinót.

A vendégek részéről túl sok pozitívumot nem lehet kiemelni a január végi odavágót követő szereplésükről. Ugyan harmadosztályból még feljuthatnak, de mintha kisebb hullámvölgybe kerültek volna a Milantól elszenvedett vereség után. Hat tétmeccsből csupán egyet nyertek meg két iksz és három vereség kíséretében.

Bár kupameccseken gyakran születik vaskos meglepetés, azért az elég durva lenne, ha a harmadosztályú kiscsapat idegenben keresztbe tenne az előnyben lévő Milannak.

Tipp: Gólok 2,5 alatt @ 2.04


Inter2.75  döntetlen3.20  Juventus2.65
Rövid időn belül harmadszor csap össze a két csapat. Előbb a kupameccs első találkozóján játszottak egymással január végén és akkor a Juventus simán nyert 3-0-ra, majd aztán a bajnokságban is győztek a Zebrák 2-0-ra.

Ilyen előjelek mellett sok jóra nem számíthat az Inter, már csak azért sem, mert négy gólt emberemlékezet óta nem kapott a Juventus és ha még ez nem lenne elég indok ahhoz, hogy a Juve továbbjutásával számoljunk, akkor tegyük azt is hozzá, hogy az hazai csapat maximum olyan kaliberű ellenfélnek tud manapság négyet vágni, mint a Frosinone.

Ráadásul az Internazionale utoljára 2010 áprilisában tudott nyerni hazai pályán a Juventus ellen, azóta konkrétan nyeretlenek a Zebrákkal szemben. Ugyan az Interről is elmondható, hogy az elmúlt évek vesszőfutása után most egészen jó szezont fut, azért ahhoz többet kell még fejlődni, hogy a Juvét 3-0-s hátrányból kiejtsék.

Tipp: Félidőben X @ 1.98