Coppa Italia: A Lazio a döntőben állítaná meg a Juvét


Juventus2.30  döntetlen3.20  Lazio3.35
A Juventus bajnoki címmel a zsebében léphet pályára szerda este Rómában, az olasz kupa fináléjában. Vasárnap győzelemmel hangoltak a Zebrák, Marchisiso és Moarata góljaival 2-1-re verték az Intert Milánóban. Moratanak mostanában igen jól megy, ne feledjük, hogy az ő góljai nélkül nem sikerült volna kiejteniük a Real Madridot a BL elődöntőjében. Ennek alapján könnyen lehet, hogy ma este is eredményes lesz a spanyol támadó 2.90.

Allegri a sajtónak nyilatkozva elmondta, hogy bár nehéz meccsre számít, de haza akarják vinni a trófeát, mert egy esetleges kupagyőzelem feldobná a csapatot a Barcelona elleni Bajnokok Ligája döntő előtt. Az olasz mester azt is hozzátette, hogy könnyen hosszabbításra kerülhet majd a sor és ezzel nehéz lenne vitatkozni.

Egyébként a Juventus idei mindkét Lazio elleni bajnokiját magabiztosan megnyerte: tavaly novemberben 3-0-ra idegenben, majd április közepén 2-0-ra Torinóban. Durva lenne, ha most is kapott gól nélkül győznének a Zebrák 3.70.

A Lazio is nyert a hétvégén: Genovából hozták el a három pontot, miután Gentiletti góljával 1-0-ra legyőzték a Sampdoriát. A döntőt a Római Olimpiai Stadionban rendezik, úgyhogy gyakorlatilag hazai pályán játszik majd a Lazio.

Stefano Pioli, a Lazio edzője a meccset megelőző sajtótájékoztatón méltatta a kupadöntős ellenfelüket és elmondta, hogy azok nem véletlenül jutott be a Bajnokok Ligája fináléjába. A mester azt is hozzátette, hogy nem engedhetik meg szabadon játszani a Juventust, és olyan taktikai elemekkel készülnek, ami megnehezíti majd Tevezék dolgát. Nos, ha ez összejön nekik, akkor biztos nem látunk majd sok gólt 1.93.

Tipp: Kupagyőztes – Juventus @ 1.50

Eredmény tipp: Juventus-Lazio 1-0 @ 7.50