Copa del Rey: Újra csúcsrangadó


Villareal1.33  döntetlen5.25  Getafe9.50
Öt tétmeccset játszott már idén a Villareal és egyiken sem kapott ki (három iksz és két győzelem). Hazai mérlegük egész szezonban imponáló; ráadásul legutóbbi öt, otthon lejátszott mérkőzésüket úgy nyerték meg, hogy még gólt sem kaptak.

A király kupa előző körében a Real Sociedad csapatát búcsúztatták egy hazai 1-0-át és egy idegenbeli 2-2-őt követően.

Ebben az évben egyedül az Almería elleni kupameccs visszavágóját tudta megnyerni a Getafe (1-0), a többi mérkőzésen nyeretlen maradt. A Villareal elleni meccseiken az elmúlt öt évben soha nem esett három gólnál több.

Tipp: Félidőben 1 @ 1.83


Barcelona1.50  döntetlen4.40  Atletico Madrid6.50
Tíz nappal ezelőtt a bajnokságban a Barcelona viszonylag simán verte 3-1-re Diego Simeone csapatát. A katalánok most is valami hasonlóra készülnek, és most már Xavi is a bevethető játékosok között van.

Jó formában van a Barca: a Real Sociedad ellen bajnoki vereség már rég a múlté; Messiék azóta négy meccset is megnyertek zsinórban. Ezeken a mérkőzéseken összesen 16 gólt rúgtak, és csak az Atletico tudott ellenük betalálni egyszer.

A másik oldalon sincs túl sok ok a panaszra, a hétvégén megnyerték a Granada elleni bajnokit, előtte pedig a Real Madridot búcsúztatták a kupából (2-0 otthon, majd 2-2 a Bernabeuban). Torres nagyszerűen tért vissza a csapatba, nem lenne meglepő, ha gólt szerezne ma este. Mint ahogy az sem menne csodaszámba, ha Messi eredményes lenne: az argentin támadó hétvégén a 30. mesterhármasát szerezte a Depor ellen, szóval ő is igen jó formában van.

Tipp: Torres gól @ 4.50

Eredő odds: 8.23