Copa del Rey: Meglepetésekre hangolva


Atletico Madrid3.30  döntetlen3.40  Barcelona2.20
Egygólos hátrányból kellene fordítania a hazai csapatnak, amely egy 3-1-es bajnoki győzelemmel hangolt hétvégén a Barcelona ellen. Kétségtelen, hogy nehéz feladat előtt áll az Atletico Madrid viszont nem lehetetlen legyűrni a katalánokat.

A 2014-es esztendőben kétszer látták vendégül a Barcelonát: bajnoki meccsen 0-0-s döntetlent értek el Messiékel szemben, a BL-ben meg 1-0-ra nyertek ellenük. Azóta nem is fogadták a Barcát hazai pályán, de ez a két eredmény erőt adhat a matracosoknak, akik eltiltás miatt kénytelenek nélkülözni a rutinos védő, Godín játékát.

A Barcelona is hozta hétvégi bajnokiját, egy hatost gurítottak az Elche otthonában. Ez volt zsinórban a hatodik győzelmük tétmeccsen, gólt csak a Real Sociadad és az Atletico Madrid tudott nekik lőni ebben a naptári évben.

Remek formában van a Barcelona és ez köszönhető annak is, hogy Messi is jól játszik. Minden jel arra mutat, hogy szerda este a katalánok jutnak majd tovább a kupában. Mégis valami azt súgja, hogy Simeone valahogyan túljár majd Luis Enrique eszén és hazai pályán valahogy kiszenvedi majd a továbbjutást a Madrid.

Tipp: Az Atletico Madrid jut tovább @ 5.00


Getafe4.10  döntetlen3.55  Villareal1.90
Csakúgy, mint az Atletico, a Getafe is egygólos hátrányból indul a kupavisszavágón. A madridi kiscsapat 2-1-re verte hétvégén a Celta Vigo együttesét, de a jó formában lévő Villareal ellen rendesen fel kell kötniük a gatyát.

A vendégek ugyanis november óta veretlenek bármilyen tétmeccsen, pedig a bajnokságon és a kupán kívül az Európa Ligában is érdekeltek. Hétvégén 1-0-ra nyertek a Levante ellen, zsinórban három meccset hoztak le kapott gól nélkül.

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 2.00


Sevilla1.52  döntetlen4.20  Espanyol6.25
Viszonylag simán, 3-1-re kikapott a Sevilla az odavágón, azonban az idegenben szerzett góljuk mindenképpen adhat némi okot a bizakodásra. Már csak azért is, mert hazai pályán még veretlen a Sevilla ebben a szezonban és a sok győzelem mellett csupán három döntetlen csúszott be nekik.

Mondjuk az Espanyol is kezdi elkapni mostanában a fonalat: négy meccset is megnyert zsinórban. Gyorsan tegyük hozzá, hogy mindet hazai pályán húzta be a barcelonai csapat, idegenben viszont nagyon nem szokott nekik menni.

Ennek alapján – még ha kicsit merésznek is tűnik – talán mégsem annyira elrugaszkodott ötlet a Sevilla továbbjutására tenni.

Tipp: A Sevilla jut tovább @ 2.70

Eredő odds: 27.00