Copa del Rey: Két barcelonai csapat is az elődöntőben


Barcelona1.20  döntetlen7.00  Villareal14.00
Jó formában van a Barcelona: a hétvégén gólzáporos meccsen győzött 5-2-re aktuális bajnokiján, Bilbaóban. A La Liga előző fordulójában pedig pont a Villarealt fogadták a katalánok, akkor szoros meccsen 3-2-re nyert a Barca.

Kupameccsről lévén szó, most is hasonlóan izgalmas mérkőzésre lehet számítani, mint akkor (a február elsején lejátszott bajnokin kétszer is a vendégek szerezték meg a vezetést) bár az lehet, hogy nem lesz annyi gól.

A Villareal is sikerrel vette hétvégéi bajnokiját, hazai pályán nyertek a 2-0-ra a Granada ellen. Barcelonában képesek lehetnek a bravúrra, gólt azt egészen biztosan szereznek majd.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.81


Athletic Club Bilbao1.88  döntetlen3.40  Espanyol4.50
Nincs túl jó formában a baszk csapat, ezt a Barca elleni 5-2-es vereség és a közelmúlt eredményei is bizonyítják. Hazai mérlegük ebben az évben 1-1-3 – az összes tétmeccset beleszámítva. Most viszont azt az Espanyolt fogadják, amely zsinórban három tétmérkőzést is elbukott.

Ráadásul a kisebbik barcelonai klub nem arról híres, hogy vendégként váltaná meg a világot, ebben az évben mind a négy idegenbeli mérkőzésén vereséget szenvedett, legyen az kupa vagy bajnoki.

Tipp: Félidőben X @ 2.00

Eredő odds: 3.62