Championship: tippsor a magyar csapatok meccseihez


Bolton 2.20, döntetlen 3.30, Reading 3.15
A természetesen a válogatottba is behívott Bogdán Ádám lehetőséget kapott a Championship nyitófordulójában, amikor a Bolton 1–1-es döntetlent játszott a Burnley otthonában, majd hét közben pihent a Shrewsbury elleni ligakupa-továbbjutás során. Az északnyugati alakulat a szurkolók legnagyobb örömére a kölcsönvétel után örökbe négy évre megszerezte a Liverpooltól Jay Spearinget, aki első évében nemcsak kedvenc lett a Boltonnál, de az év játékosává is választották a csapat drukkerei. 23-24 évesen már épp ideje volt, hogy rendszeres játéklehetőséghez jusson, és ezt kiegyensúlyozott teljesítménnyel, valamint megalkuvást nem tűrő akarással és küzdeni tudással hálálta meg. Ezúttal a PL-ből borzasztó játékkal kizúgó Reading érkezik Boltonba, és az Ipswich ellen az első fordulóban győzni tudó kék-fehérek egy döntetlenre akár jók is lehetnek a hosszú út ellenére, de nem lesz gólgazdag meccs, az biztos.

Tipp: gólok száma 2.5 alatt @ 1.83

Charlton 2.20, döntetlen 3.30, Middlesbrough 3.15
Az oddsz a fönti meccshez megállapítotthoz teljesen hasonló a két, az első körben egyaránt 2–1-re zakózó alakulat meccsén – a Charlton a feljutó Bournemouth otthonában kapott ki, a Varga Józsefet a Lokitól kölcsönző M’borough pedig korai vezetést követően otthon maradt alul a Leicesterrel szemben. Tony Mowbray csapata mindössze hármat nyert meg a 2013-ban lejátszott 22 bajnoki közül, noha a hét közben a ligakupában 4–0-ás győzelemmel hangoló Charlton otthonában lejátszott legutóbbi négy meccsén is ugyanilyen a győzelmi rekordja. A Borough egyébként a ligakupában egy másik negyedosztályú alakulattal az Accringtonnal szemben maradt alul – Varga csapata mindkét meccsét végigjátszotta a szezonban.

Tipp: Charlton–M’Borough X @ 3.30

Leicester City 1.75, döntetlen 3.50, Leeds United 4.60
Futács Márkóék meccse élőben streamelhető lesz vasárnap 17.30-tól, és noha a magyar támadó egyelőre nem tudta a kezdő közelébe verekedni magát, és ennek megfelelően nem kapott lehetőséget sem az első fordulóban, sem pedig a hétközi ligakupa-győzelem során (Wycombe, 2–1), a feljutásról a rájátszásban lemaradó City idén is a jövő évi PL-tagság reményében vághat neki a szezonnak. A némiképp gyengébb kerettel rendelkező United az FA-kupában a Tottenham kiverésével hívta fel magára a figyelmet az előző szezonban, melyet a nagyon szoros Championship középmezőnyében végzett. Mindkét társaság két győzelemmel kezdte a 2013/14-es évadot, de vasárnap estére csak a hazaiak maradnak makulátlanok.

Tipp: Leicester City–Leeds United 1 @ 1.75

A tippsor eredő szorzója: 10.57


Utazz a világbajnokságra! Játssz nálunk és utazz egy barátoddal Brazíliába a világbajnokság döntőjére! A díj tartalmazza az utazás költségét, 4 éjszaka szállást és 2 jegyet a döntőre. Ezen felül pedig 1000€ is kiosztásra kerül hetente!