Capital One Cup: Tíz hasznos statisztika a Tottenham–Arsenal meccshez


10. Az észak-londoni riválisok tizenharmadik alkalommal csapnak össze a Ligakupában. Az Arsenal hat alkalommal nyert a Tottenham ellen ebben a sorozatban, három iksz és három vereség mellett. Most is Wenger csapata az esélyesebb 2.42.

9. A két csapat utoljára 1987 tavaszán játszott egymással Ligakupa meccset. Akkor az első mérkőzés 2-2-es döntetlent hozott, a megismételt találkozón az Arsenal győzött 2-1-re és később meg is nyerte a kupát. Jól járunk, ha vendégcsapat gólt szerez szerdán mindkét félidőben 3.35.

8. A Spurs legutóbbi négy, hazai tétmeccséből hármat 2-1-re megnyert. Egy ugyanilyen eredmény most is benne van a meccsben 11.50.

7. A Tottenham utoljára 1993 májusában tudta két gólos különbséggel legyőzni az Arsenalt (3-1), azóta pedig már 51 alkalommal találkoztak a felek. Van kockázat bőven a hendikepes fogadásban (0-1) 5.75

6. Mauricio Pochettino fiai megnyerték legutóbbi három tétmeccsüket — január óta nem voltak ilyen jó formában. A negyedik győzelmük is meglesz szerda este? 2.90

5. A Spurs legutóbbi három, angol csapat elleni győzelme rendre 1-0-s siker volt (a Sunderland és a Crystal Palace ellen ebben a szezonban, illetve az Everton vendégeként az előzőben). Durva lenne, ha most is 1-0-ra győznének 12.50.

4. Az Arsenalnak ez lehet zsinórban a harmadik veresége tétmeccsen, erre 2010 áprilisa óta nem volt példa. Szép odds van az ikszre 3.55.

3. Harry Kane duplázott az előző szezonban az Arsenal elleni hazai meccsen (2-1). Az angol válogatott csatár viszont még nem volt eredményes klubjában ebben a szezonban. Mondjuk ettől még lőheti ő az első gólt szerda este 5.40.

2. Ebben a szezonban hat meccs alatt, csak egyszer fordult elő az Arsenal esetében, hogy mindkét csapat gólt szerzett. Most erre jó esély van 1.57.

1. Alexis Sanchez átlagosan 5,2 lövést eresztett el eddig kapu felé ebben a szezonban. De csakúgy, mint Harry Keane, ő sem tudott még gólt szerezni. Jól járunk, ha ő lövi az utolsó találatot 6.10.