Capital One Cup: Három meccs szerdáról


Crewe Alexandra4.60  döntetlen3.75  Preston North End1.72
Gól nélküli döntetlennel vette a harmadosztály rajtját a hazai klub, otthon a Port Vale ellen. Az előző szezonban elég gyenge teljesítményt nyújtott hazai pályán a Crewe Alexandra, z ikszek és vereségek mellé csak ritkán csúszott be 1-1 győzelem. Ennek ellenére akár még meglepetés is születhet ezen a találkozón, bár a Preston eggyel magasabb osztályban szerepel.

A Preston ugyanis elég gyatrán szerepel, ha idegenbeli Ligakupa meccsekről van szó, plusz az elmúlt öt év során igen ritkán fordult elő, hogy az első három körnél tovább jussanak a sorozatban.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.83

Oldham Athletic4.70  döntetlen3.60  Middlesbrough1.75
Ez a párosítás is harmad- illetve másodosztályú ellenfelek csatája lesz. Az Oldham Athletic döntetlennel kezdte harmadosztályú szereplését, idegenben játszottak 1-1-et a Walsall ellen. A Ligakupa meccs előtt nem túl jó előjel, hogy pályaválasztóként márciusban nyertek utoljára tétmérkőzést, azóta maximum ikszekre futotta erejükből.

A Middlesbrough ráadásul eggyel magasabb osztályban szerepel, így a papírforma egyértelműen mellettük szól. A vendéggyőzelemre így is elég tisztességes odds van, ez leginkább azért alakult így, mert kupameccsen azért mindig benne van, hogy meglepetés születik. Egyébként a vendégek is döntetlennel kezdték a szezont a másodban: a Preston otthonában játszottak gól nélküli döntetlent.

Tipp: Gólok 2,5 alatt @ 1.96

Portsmouth4.50  döntetlen3.70  Derby County1.75
Ebben az esetben egy negyed- és egy másodosztályú csapat csap majd össze, de azért jegyezzük meg, hogy mindkét együttes komoly hagyományokkal rendelkezik és nem is olyan régen még az első osztályban láthattuk mindkét gárdát.

A Portsmouth sima, 3-0-s győzelmet aratott hétvégi bajnokiján, hazai pályán a Dagenham ellen. Otthon egyébként nem megy rosszul nekik, az osztálykülönbség ellenére simán megszorongathatják a Derby-t.

A vendégek 0-0-s döntetlennel kezdték a szezont, mindezt a Bolton Wanderers pályáján sikerült előadni. Az előző szezonban igen kevés sikerélmény érte a Derby County-t idegenbeli tétmeccsen.

Tipp: Félidőben X @ 2.20

Eredő odds: 7.89